Párty na luxusní jachtě se díky nečekanému pasažérovi změní v masakr

Párty na luxusní jachtě se díky nečekanému pasažérovi změní v masakr
The Ninth Passenger | 308 Ent
Dobře to známe. Skupinka sexy mladých lidí vyrazí na nějakou cestu a v určitou chvíli narazí na zkratku, která jim zařídí obvykle velmi bolestivou smrt. Hororová novinka The Ninth Passenger sice není o zkratce, ale pracuje se spřízněným tématem - hrdinové změní původní plán a to se jim vymstí:
The Ninth Passenger
Příběh je tedy následující: Skupinka přátel si vyrazí na luxusní jachtě. Původně měl výlet trvat jen pár hodin, ale dobře rozjetý mejdan se neruší. Ke smůle hrdinů nejenže brzy dojde k poruše, která je odkáže na nejbližší opuštěný ostrov, ale aby těch radostí nebylo málo, ostrov vlastně opuštěný není - je na něm tajná laboratoř, z níž vzešlo cosi, co nechtějí potkat.
Snímek byl natáčen již před dvěma lety v Kanadě a to, že se dočká premiéry až letos v srpnu a navíc rovnou na videu, naznačuje, že nás žádná velká žánrová pecka nečeká. Trailer ale šlape natolik pěkně, až by byla škoda tenhle kousek ignorovat. Ostatně, téma je pro milovníky filmových lekaček jako dělané. A třeba půjde o takové to příjemné béčkové překvapení, které sice neaspiruje na post klasiky, ale s chutí si ho čas od času dopřejeme.
The Ninth Passenger
The Ninth Passenger