Jeden z nejděsivějších Kingových hororů dostane moderní filmové zpracování

Jeden z nejděsivějších Kingových hororů dostane moderní filmové zpracování
Hřbitov domácích zvířátek (1989) | Paramount Network
Mrazivý horor už byl natočen v roce 1989. Ovšem Dennis Widmyer a Kevin Kolsch, kteří usedli do křesel režisérů nového připravovaného zpracování, ho oblečou do modernějšího kabátu.
Do hlavní role byl dosazen Jason Clarke, známý například z filmů jako Terminator: Genisys (2015), Úsvit planety opic (2014) nebo 30 minut po půlnoci (2012), který si zahraje doktora Luise Creeda, jehož rodina se přestěhuje na nové místo pryč z města, aby začala nový život. Když však jeho dceři umře milovaná kočka, kterou následně pohřbí na nedalekém hřbitově pro zvířata, začne pomalu série tragických událostí, při nichž člověku tuhne krev v žilách.
Jason Clarke
Jason Clarke
Amy Seimetz, známá například z filmu Vetřelec: Covenant (2017) nebo druhé série populárních Stranger Things (2016), si zahraje Creedovu ženu. Těšit se také můžeme na Johna Litgowa, který je známou hvězdou sitcomu Takoví normální mimozemšťané (1996), přičemž někteří z nás si ho také pamatují ze seriálu Dexter (2006), kde hrál pravděpodobně toho největšího a nejstrašlivějšího padoucha. V chystaném filmu se ujme role Juda Crandalla, starého souseda, který zásadně ovlivní dění celého příběhu, kdy hlavní postavě dá určitý návrh, co udělat s mrtvou kočkou jeho dcery...
jeden-z-nejdesivejsich-kingovych-hororu-dostane-moderni-filmove-zpracovani
John Lithgow | Showtime
Film by měl mít premiéru 19. dubna 2019, uvidíme tedy jestli se bude jednat o další úspěšnou adaptaci Kingovy látky jako v případě snímku To (2017).
Jaká je vaše oblíbená kniha od Stephena Kinga?