Narkobaron Escobar oslovil české diváky. Stačilo to na sesazení Deadpoola?

Narkobaron Escobar oslovil české diváky. Stačilo to na sesazení Deadpoola?
Escobar / Deadpool 2 | BontonFilm
5. SOLO: STAR WARS STORY (země vzniku: USA)
Solo: Star Wars Story
Začínáme nicméně od páté příčky, kde skončil příběh "darebáka" Hana Sola. Oproti předchozímu víkendu se Solo propadl z druhého na páté místo, přišlo na něj 6.438 diváků, kteří v pokladnách nechali 1 milion a 44 tisíc korun k tomu. Debbie a její parťačky (2018) zaostaly o 43 tisíc, takže měl Solo docela namále. Za necelých pět týdnů od premiéry na "bokovku" Star Wars vyrazilo jen něco málo přes 116 tisíc diváků. Tržby činily 18 milionů korun. Tohle nebyl vůbec radostný let.

4. PŘÍŠERKY Z VESMÍRU (Německo, Dánsko, Lucembursko)
Příšerky z vesmíru
Solidně se vedlo koprodukčnímu animáku Příšerky z vesmíru. Aby také ne, když měl k dispozici 130 kin (nejvyšší počet) a delší dobu se v sálech žádná zajímavá novinka pro malé diváky neobjevila. Na "Příšerky" se vypravilo 8.749 platících, kteří za lístky utratili 1,19 milionu korun.

3. MÁŠ JI! (USA)
Máš ji!
V Hollywoodu hrají na babu! Na tuhle ujetost sice vyrazilo méně lidí než na "Příšerky" - 8.051 / 8.749 - , na tržby to nicméně pětice chlápků, co ne a ne vyrůst, vyhrála. Diváci za komedii v kinech utratili 1,2 milionu korun, tedy o pouhých 8 tisíc více než v případě "Příšerek".

2. DEADPOOL 2 (USA)
Deadpool 2
Poprvé druhý! Deadpool 2 se musel spokojit se "stříbrem", když pátý víkend v kinech přitáhl 10.298 diváků (pokles o 35 procent) a 1,665 milionu korun. Celkově má komiksový antihrdina a miláček pubika na kontě přes 304 tisíc platících a téměř 48 milionů korun. Vedla Avengers: Infinity War (2018) hit tuzemských kin.

1. ESCOBAR (Španělsko, Bulharsko)
Escobar
Přišel, zaplatil, uplatil, prodal, schoval a zvítězil. Řeč je o životopisném filmu Escobar, který se věnuje příběhu kolumbijského narkobarona a jeho milenky z řad novinářů. Javier Bardem a Penélope Cruz (v životě tvoří skutečný pár) zaujal o premiérovém víkendu 18.509 diváků, kteří za vstupenky zaplatili 2,91 milionu korun. Na Deadpoola 2 měli solidní náskok. Ale celkově je to "bída". Na nejnavštěvovanější Top 20 snímky vyrazilo odhadem pouhých 90 tisíc diváků... Stejně jako "léto" začala i "okurkova" v kinech poměrně brzy.
Nejvýše postaveným tuzemským filmem na žebříčku Top 20 je loutkový Pat a Mat znovu v akci (2018). Nejnovější skeče dvou popletů skončily na sedmém místě s návštěvností 6.727 diváků a tržbami 922 tisíc korun.
Aktuální žebříček TOP 20 tržeb a návštěvnosti tuzemských kin najdete ZDE.

Ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm, která do kin uvedla vítěze žebříčku, drama Escobar, pořádáme soutěž o 5 tématických balíčků se zajímavými cenami. Kromě tématických cen, které si můžete prohlédnout na obrázku, distributor do soutěže věnoval ještě poukázku do řetěžce občerstvení Burrito Loco v hodnotě 150 korun a exkurzi pivovaru Regent, který vaří pivo Escobeer. Součástí prohlídky je i šest piv Escobeer jako dárek.
narkobaron-escobar-oslovil-ceske-divaky-stacilo-to-na-sesazeni-deadpoola
Escobar - soutěž o tématické ceny od distribuční společnosti Bontonfilm. | BontonFilm
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Do pondělí 25. června 2018 do 10:00 napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "escobar") zašlete váš nick name. 5 vylosovaných obdrží výše uvedené ceny.