„Jestli nám Slováci po tomhle nevyhlásí válku, tak už po ničem.“ Máte talent napsat poutavý komentář k filmu?

„Jestli nám Slováci po tomhle nevyhlásí válku, tak už po ničem.“ Máte talent napsat poutavý komentář k filmu?
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci | Bioscop
Webové stránky si "dneska" zakládá a provozuje leckdo. Současných internetových "novinářů" je habaděj. Jedinečnost aby ale jeden pohledal. Pročítal jsem si nejnovější komentáře k filmům a pořadům tady na Kinoboxu a sem tam narazil na "zářivou perlu". Ostatně, jednu takovou máte hned v titulku článku.Pár dalších najdete níže.
Miles Teller, J.K. Simmons
Whiplash
"J.K. je tu pěknej hajzl a Miles Teller mě fakt překvapil, bubnoval jak o život." myllyn k filmu Whiplash
"Nezapomenutelné příběhy kocoura mikeše, Ladova animace a kostrbaté pohyby postav byly tak zvláštní, že to působilo tak, že to tak prostě má být a ne jinak. Každý z příběhů byl typicky český a dobro vždy zvítezilo nad zlem a vyčůraností. Pro mě TOP věc." Pete69 k filmu Mikeš na hruškách
"Ukázka toho, co všechno je na komunismu špatně, jak lidi rudochy nezajímají a normy, frčky a navoněný prd mají větší váhu, než lidský život. K havířům chovám odpor, jejich arogance podpořená zparchantělým minulým režimem mi velmi vadí, tak se Ondříčkovi podařilo zachytit zajímavé charaktery a vnést do nich trochu citu, který ve scénáři trošku chyběl." Sheldon k TV filmu Dukla 61
"Přecibulkováno." Psisko59 k TV filmu Zastřený hlas
Mikeš na hruškách
Mikeš na hruškách | ČT1
Některé hlášky by se daly tesat do kamene. A tak nás v redakci napadlo vyhlásit soutěž o nejlepší komentáře k filmům, seriálům, zkrátka k pořadům z naší databáze. Startuje se právě teď, uzávěrka je pondělí 25. června v 10:00. Následně z nově uveřejněných komentářů vybereme v redakci dle našeho subjektivního uvážení 10 nejzajímavějších příspěvků, jejichž autoři obdrží po 1 volné vstupence do sítě multikin Premiere Cinemas (Praha, Olomouc, Teplice). Tak se nebojte, hodnoťte, chvalte, kritizujte, popusťte uzdu fantazii.
A pokud máte pocit, že vládnete písmu a chtěli byste si zkusit něco filmového napsat, příspěvky zasílejte na e-mail redakce@kinobox.cz. Došlé texty posoudíme a nejzdařilejší mají šanci být publikovány u nás na webu.