Filmová válka drogových kartelů má hodně blízko realitě. Chcete zažít Sicario 2 na vlastní kůži?

Filmová válka drogových kartelů má hodně blízko realitě. Chcete zažít Sicario 2 na vlastní kůži?
Sicario: Soldado | Vertical Entertainment
Sicario 2: Soldado
Oficiální text distributora: Sicario 2: Soldado otevírá novou kapitolu filmové série SICARIO. V drogové válce neplatí žádná pravidla – a když kartely začaly převádět teroristy přes americké hranice, federální agent Matt Graver (Josh Brolin) vyzve tajemného Alejandra (Benicio Del Toro), kterému hlavoun kartelu vyvraždil rodinu, aby všemi prostředky, včetně těch nezákonných, válku eskaloval. Aby rozpoutal válku, unese Alejandro hlavounovu dceru – ale když se z dívky stane vedlejší oběť konfliktu, její osud tyto dva muže rozdělí, protože zpochybní vše, za co bojují.
Tentokrát žádná pravidla! Nekompromisní a pořádně tíživé drama Sicario 2: Soldado (2018) bude mít premiéru ve čtvrtek 28. června a jak se na neopakovatelný film sluší a patří, doplní jeho uvedení do kin netradiční doprovodný program.

Sicario 2: Soldado: Trailer

Sicario 2: Soldado
Chcete si na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je být v týmu Sicaria? Máte příležitost. Divize společnosti AGS Trade s.r.o. - Paintballgame.cz a pražská Fun Arena se kromě pořádání paintballových turnajů a dalších zážitkových akcí věnuje mimořádným filmovým událostem. Před časem uspořádala sraz milovníků Guye Ritchieho při uvedení jeho novinky Král Artuš: Legenda o meči (2017) nebo válečného Dunkerku (2017). Nyní pořádá Paintballgame.cz ve spolupráci s filmovým distributorem Vertical Entertainment s.r.o., herním pořadem RE-PLAY a prodejcem paintballového vybavení Paintballshop.cz (také jedna z divizí AGS Trade – poznámka redakce) pro změnu tématickou akci k filmu Sicario 2: Soldado.
filmova-valka-drogovych-kartelu-ma-hodne-blizko-realite-chcete-zazit-sicario-2-na-vlastni-kuzi-4
Třídílná mise Sicario Naživo inspirovaná válkou drogových kartelů a tajných služeb ve snímku Sicario 2: Soldado se uskuteční v neděli 24. června od 8:30 v prostoru vojenské základny Benešov u Prahy. Čeká vás nezapomenutelný adrenalinový zážitek a pořádná nálož informací navrch. Za akcí stojí Tomáš Polák a jeho tým, který v Praze provozuje také již zmíněnou zážitkovou Fun Arenu, jejíž součástí je též "pařanské" Re-play Studio.
Ve spolupráci s ní vám přinášíme soutěž o 2 poukázky v hodnotě 1.000 Kč, které zde můžete uplatnit zcela dle vašeho výběru.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci dosáhnout na výhru? Napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "soldado") zašlete váš nickname. Uzávěrka je ve středu 20. června v 10:00. Dva vylosovaní obdrží poukaz do Fun Areny.
filmova-valka-drogovych-kartelu-ma-hodne-blizko-realite-chcete-zazit-sicario-2-na-vlastni-kuzi

Níže si můžete přečíst rozhovor s Tomášem Polákem

Co je zábavného na tom po sobě střílet?
Paintball je moderní, rychle se rozvíjející adrenalinový sport, který nevyžaduje jenom rychlost, sílu a fyzickou kondici. Při paintballu budete potřebovat i taktické myšlení a chladnou hlavu. Zažijete radost a euforii z výhry i zklamání, když zjistíte, jak málo někdy stačí k porážce. Tím se to myslím dá velmi pěkně shrnout.
Obrázek článku
Může taková aktivita člověku pomoct v reálné situaci ohrožení?
Určitě může, což jsme si ověřili v rámci projektu s názvem Perem se s tím všichni, za kterým stojí naši kamarádi a partneři z Cesty za snem. Zaměřuje se na prevenci a předcházení konfliktů, případně na jejich řešení. První ročník tohoto projektu, který se konal u nás ve Fun Aréně, byl velmi úspěšný. Kdo by se chtěl dozvědět více, tak ať mrkne na www.cestazasnem.cz.
Jak moc na podobných akcích funguje takzvaný stmelující prvek – parta, co je pospolu – a zároveň rivalita vůči těm na druhé straně?
Myslím, že je tam od každého kousek, trošku rivality na jedné straně a stmelovací prvek na straně druhé. To k tomu prostě patří. Z toho důvodu ale všechny akce organizují zkušení instruktoři, kteří dokážou efektivně pracovat s malými i velkými skupinami lidí a hru usměrňovat tak, aby všichni odcházeli spokojení a bez jakéhokoli konfliktu.
Obrázek článku
Dozvěděl jsem se o vás díky zážitkové akci k filmu Král Artuš: Legenda o meči. Co pro vás tyto výpady do filmového světa znamenají a v jakém duchu hodláte s filmaři pokračovat dál?
Miluju filmy, takže se rozhodně jedná o přesah do soukromého života a nejde tedy zdaleka jen o marketingovou nebo obchodní záležitost. Spíše to beru jako oboustranně velmi přátelskou spolupráci a to mě baví. A co si budeme povídat, kdo v dnešní době nemá filmy rád? Proto mi tohle spojení s našimi službami dává logiku a je vidět, že i naše klienty, zákazníky či fanoušky to těší. Mimo to, Fun Aréna byla v minulosti hodně využívaná právě filmaři a dala možnost vzniknout spoustě skvělým projektům. Takže ten pocit, že hrajete na místě, po kterém se procházely hvězdy jako Angelina Jolie nebo James McAvoy ve snímku Wanted nebo Tim Burton během natáčení reklamy tomu dává takovou pomyslnou třešničku na dortu.
Ve Fun Areně momentálně máte luky, paintball, plastové pistole pro děti, arkádové automaty i počítačové centrum. Jak se tento druh zábavy bude rozvíjet dál? Je nejbližším trendem práce s virtuální realitou?
Jelikož jsme tým lidí, kteří mají rádi inovace a to zejména takové, které by mohly bavit veřejnost, tak je určitě v plánu stávající nabídku co nejvíce rozšiřovat a posouvat se dál. Aktuálně jsou to právě ty "plastové pistole pro děti", které měníme ve velký projekt Nerf Areny, díky kterému zde budou probíhat tréninky, celorepublikové turnaje a děti třeba přestanou jenom sedět u televizí a herních konzolí. Taky máme výhledově v plánu lasery. A pak samozřejmě další věci, o kterých zatím nemůžu moc mluvit...
Obrázek článku
Čím je pro vás film a jaké styčné plochy má toto médium s vašimi pracovními aktivitami?
Pro mě jsou filmy opravdu srdcovou záležitostí. Už od mala jsem strašně rád jezdil na různé festivaly, natáčel vlastní materiály a celkově jsem se tomu ve volném čase dost věnoval. A v rámci pracovního prostředí je to super propagační médium. My například pořádáme pravidelné filmové soutěže k jednotlivým novinkám, u kterých výherce odměňujeme tematickými dárky, což nám pomáhá budovat si přátelskou komunitu fanoušků a zároveň podporujeme náš brand.