Seznamte se s novou Lisbeth - Dívka v pavoučí síti má první trailer

Seznamte se s novou Lisbeth - Dívka v pavoučí síti má první trailer
Dívka v pavoučí síti | Sony
Studio upustilo od plánu adaptovat původní trilogii Stiega Larssona a místo toho se rozhodlo zaměřit na volné pokračování Dívka v pavoučí síti, které napsal David Lagercrantz. Novou Lisbeth se stala Claire Foy. Je v pořadí již třetí herečkou, která postavu hraje (dříve Noomi Rapace a Rooney Mara):
Dívka v pavoučí síti
Snímek natočil Fede Alvarez (Smrt ve tmě) a co si budeme povídat, je v nevděčné pozici - navazovat na režijní rukopis geniálního Davida Finchera nebude jednoduché. To samé ostatně platí o traileru samotném. Dívka v pavoučí síti se nereprezentuje úplně marnou první upoutávkou, ale co si budeme povídat, reklamní masáž na Muži, kteří nenávidí ženy byla jiné kafe:
Oficiální popis knihy: Mikael Blomkvist a Lisbeth Salanderová opět spolu. Časopis Milénium má nové majitele a proslýchá se, že investigativní novinář Mikael Blomkvist je vyhořelý a uvažuje o změně zaměstnání. Pozdě v noci Blomkvistovi zavolá profesor Frans Balder, přední odborník na výzkum umělé inteligence. Balder mu sdělí, že pro něj má důležité informace a že se setkal s výbornou mladou hackerkou, která se podobá někomu, koho Blomkvist velice dobře zná. Mikael Blomkvist doufá v exkluzivní reportáž, kterou on i Milénium tak zoufale potřebují. Ovšem Lisbeth Salanderová má jako obvykle své vlastní plány. Nadešel čas, aby se jejich cesty ještě jednou zkřížily.
Dívka v pavoučí síti vstoupí do českých kin 8. listopadu 2018. Roli novináře Mikaela Blomkvista tentokrát hraje Sverrir Gudnason (Borg/McEnroe).
e9998e48
Claire Foy