Hana Sola jim vzali, zato animovaného Spider-Mana tvůrci 21 Jump Street dokončili

Hana Sola jim vzali, zato animovaného Spider-Mana tvůrci 21 Jump Street dokončili
Spider-Man: Paralelní světy | Sony
Vyjma Sola pracovali v posledním roce Lord s Millerem i na celovečerním animovaném Spider-Manovi (leč pouze na pozici scenáristů a výkonných producentů, režii kvůli Solovi přenechali jiným). Snímek nemá být nijak vázán na dosavadní marvelovské filmy a nabídne hned několik Spider-Manů:
Jak je z nového traileru na Paralelní světy patrné, čeká nás hodně svérázná komediální podívaná, přesně v tom stylu, jaký máme u Lorda a Millera rádi. Hodně zajímavé je pojetí. Není to úplně klasická 3D animace (pokud jde o zvolený styl) a hodně potěší tradiční komiksové vizuální vsuvky (jsem velmi zvědavý, kolik jich filmaři zakomponovali a jak často je budou využívat). 
Oficiální text distributora: Phil Lord a Chris Miller spojili svůj um a talent, aby divákům představili dosud nepoznaný svět Spider-Mana v přelomovém a unikátním vizuálním stylu. Spider-Man: Paralelní světy představí dospívajícího chlapce z Brooklynu Milese Moralese a nekonečné možnosti Paralelních světů, kde je víc než jen jeden maskovaný hrdina. 
Spider-Man: Paralelní světy má datum české premiéry 13. prosince 2018.
80d1511b
16f19a1c