Že je kapitán Jack Sparrow passé? Omyl. Piráti z Karibiku se v Česku dvakrát střetnou s živým orchestrem

Že je kapitán Jack Sparrow passé? Omyl. Piráti z Karibiku se v Česku dvakrát střetnou s živým orchestrem
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly | Disney
Johnny Depp
Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly | 2003 WALT DISNEY Pictures
Role Jacka Sparrowa udělala z Johnnyho Deppa hereckou hvězdu první velikosti. Jak ale série Pirátů z Karibiku začala? Psal se rok 2003 a producent Jerry Bruckeimer (Top Gun, Armageddon, série Mizerové) se spojil se studiem Walt Disney Pictures, s nímž natočil nebývale výpravnou podívanou s roztržitým pirátem pátrajícím po lstivém kapitánu Barbossovi (Geoffrey Rush), unesené krásce Elizabeth (Keira Knightley) a lodi Černá perla. Pirátský svět divákům učaroval a tak přišly na řadu hned další čtyři filmy s Jackem Sparrowem v hlavní roli. Před rokem uváděná Salazarova pomsta se dočkala po dlouhé odmlce nebývalého úspěchu, když celosvětově utržila téměř 800 milionů dolarů.
Z Pirátů z Karibiku se stala novodobá klasika, kterou si stojí za to čas od času připomenout. Slavné pirátské dobrodružství Prokletí Černé perly se v sobotu 9. června představí v pražské O2 areně a o den později, 10. června v brněnské DRFG Areně. Kromě HD verze filmu si akci užijete za doprovodu symfonického orchestru a sborů.
kapitan-jack-sparrow-oprasuje-cernou-perlu-a-laka-nejen-na-filmovy-zazitek
Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly | Disney
Pro ty, co by se na akci rádi vypravili, pořádáme "last minute" soutěž o 3x2 vstupenky na pražskou část programu.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Do čtvrtka 7. června 2018 do 11:00 napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "pirati") zašlete váš nick name. 3 vylosovaní šťastlivci vyhrají 2 lístky na sobotní akci. Výhry budou k vyzvednutí na pražské adrese redakce Kinobox.cz.
Jak dobře znáte herce ze série Piráti z Karibiku?