Tom Cruise je solidní "magor". Zase si nedokázal pomoct a skočil...

Tom Cruise je solidní "magor". Zase si nedokázal pomoct a skočil...
Mission: Impossible - Fall Out | CinemArt
d0f9de9b
Mission: Impossible - Fall Out | CinemArt
Za necelé dva měsíce budete moci do kina vyrazit na nejnovější, v pořadí šestý film s Ethanem Huntem (Tom Cruise) v hlavní roli. Mission: Impossible - Fall Out (2018) nenechává nikoho na pochybách, že je jednou z nejúspěšnějších a kritiky velmi dobře hodnocených akčních sérií posledních let (spolu s Rychle a zběsile).
Pro diváky na tom má samozřejmě lví podíl Tom Cruise, který se svéhlavě pouští do těch nejkrkolomnějších kaskadérských kousků. A když už se zdá, že dál už zajít nemůže, vytasí se s další "parádičkou". Jako v případě Fall Outu, v němž si střihl seskok HALO (High Altitude Low Open), který slouží speciálním jednotkám v rámci náhlých přepadovek. Oč jde? Jedinec vybavený padákem skáče z výšky 8 tisíc metrů střemhlav k zemi, přičemž padák otevírá "na poslední chvíli", ve výšce cca 650 metrů nad zemí. Jaké komplikace taková akce obnáší a jak náročné je připravit se na ni? Napoví zákulisní video k MI6: Fall Out.

Mission: Impossible - Fall Out: Nejnovější "parádička" Toma Cruise

Krátký film o filmu, který je také skvělým předkrmem před srpnovou premiérou MI6, ukazuje, kolik lidí, úsilí, odvahy a taktéž financí filmaři do takových scén vkládají. Na plátně je to ve výsledku Tom Cruise, u jehož výkonu se tají dech, video ze zákulisí nicméně vzdává hold též celému štábu a speciálnímu týmu, který s Cruisem trénuje a podporuje jeho svéráznou lásku k herectví jdoucí až na hranu. Klobouk dolů pro všechny zúčastněné!
2d450375
0943ccf7