První obrázek z Raubíře Ralfa 2 plní slib a zachycuje všechny princezny na jediném místě

První obrázek z Raubíře Ralfa 2 plní slib a zachycuje všechny princezny na jediném místě
Raubíř Ralf a internet | če
Diváci si na něm mohou poprvé prohlédnout všechny princezny na jediném místě. Jak nás Disney informoval jedinečnost této scény netkví jen v tom, že se všechny princezny sešly v jednom filmu, ale i fakt, že je všechny namluvily herečky, které jim propůjčily hlas i v jejich originálních snímcích. Navíc diváci poprvé uvidí hrdinky pohádek v úplně jiných situacích, které od nich budou vyžadovat i zcela odlišné chování narozdíl od toho, které od nich tak dobře známe.
Na obrázku, který byl publikován skrze USA Today, najdete Pocahontas, Lociku, Elsu, Anu, Sněhurka, Popelku, Vaianu, Šípkovou Růženku, Krásku, Jasmínu a Tianu.
prvni-obrazek-z-raubire-ralfa-2-plni-slib-a-zobrazuje-vsechny-princezny-na-jedinem-miste
Ve druhém filmu Raubíře Ralfa opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube.“
Premiéra Raubíře Ralfa a internetu nás čeká letos 22. listopadu.