Přivodí vám film "kancelářských krys" delirium?

Přivodí vám film "kancelářských krys" delirium?
Teambuilding (trailer) | APK Cinema Service
DELIRIUM (režie: Dennis Iliadis)
Delirium
Začneme s novým přírůstkem thrillerově-hororového žánru. Delirium pojednává o navrátivším se pacientovi psychiatrické léčebny (Topher Grace), který se uchyluje do vily po rodičích. Na cestu dostává léky a jednu radu: "Věř rozumu, ne svým očím." Vydrží to po dobu jednoho měsíce v domácím vězení, aby se nemusel vrátit do "blázince"?
Slibné Delirium má prozatím od recenzentů 54 procent, přičemž dle některých selhává po slibném rozjezdu především druhá polovina snímku. Pro fanoušky žánru to nicméně na návštěvu kina rozhodně stačí.

TEAMBUILDING (režie: Ján Novák)
Teambuilding
Režisér Ján Novák (Pepa, Dukátová skála, Klíček) točí jak na běžícím pásu! Máme tady konec května, tedy ještě nejsme ani v půlce roku 2018, a tenhle slovenský rodák uvádí do kin už třetí celovečerák.
Teambuilding je nicméně "unikátem", o němž se bude s velkou pravděpodobností mluvit jako o jednom z nejhorších filmů (nejen) letošního roku (recenze najdete zde). O čem film pojednává? O partě bankéřů, kteří vyrazí na... teambuilding. Bude se hodně a sprostě nadávat, padat, možná taky souložit. Přesvědčte se v traileru nad textem a posuďte, jestli toto stojí za návštěvu kina.

NEUVĚŘITELNÝ PŘÍBĚH O OBROVSKÉ HRUŠCE (režie: P. E. Lipski, J. Lerdam, A. N. Fick)
Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce
Hned trojice dánských režisérů je podepsána pod vznikem rodinného animáku Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce. Dvojice hrdinů najde vzkaz v láhvi od zmizelého starosty. A jak se dá čekat, na dobrodružnou cestu za záchranou pohřešovaného muže vyrazí v... obrovské hrušce. Animovaný příspěvek pro nejmenší diváky zatím nemá žádná hodnocení od recenzentů. Vystačit si tedy musíte s trailerem výše.

ZERO (režie: Gyula Nemes)
Zero
A na závěr jedna koprodukční artovka, na jejímž vzniku se podílela též Česká republika. Zero maďarského režiséra Gyula Nemese (Egyetleneim) se zaobírá naším ekosystémem a budoucností planety Země. Autor se zaměřil na výrok "Pokud by zmizely na zemi včely, zbývají lidstvu čtyři roky existence", na jehož základě rozehrává svéráznou vizi boje proti globalizaci, ekologické utopie a přírodní katastrofy. Na své si přijdou artoví fanoušci, intelektuálové i vyznavači "ujetého" humoru.

Seznam všech květnových premiér najdete ZDE.
Seznam všech filmů v kinech podle % hodnocení uživatelů Kinobox.cz najdete ZDE.