Jaké jméno ponesou Avengers 4? Už známe několik tipů

Jaké jméno ponesou Avengers 4? Už známe několik tipů
Avengers: Infinity War (detail plakátu) | Marvel Studios
Původně se filmy Avengers 3 a 4 měli měly jmenovat Infinity War Part I a Infinity War Part II. Od toho ale studio nakonec upustilo a název posledního dílu Avengers přísně tají, ačkoliv je jasné, že hrdinům zbývá jediné, pokusit se dokončit to, co se jim v Infinity War nepovedlo. Není tedy divu, že fanoušci mají své teorie pro to, jak by se „čtyřka“ mohla jmenovat.

Avengers: Endgame
Tato teorie vychází přímo z filmu. Hlášku o závěrečné fázi hry totiž Tonymu Starkovi sdělí v Infinity Wa Doctor Strange. Navíc stejnou hlášku použil sám Stark ve snímku Age of Ultron.
Avengers: Infinity War
Avengers: Infinity War | če
Avengers: The Thanos Imperative
Thanos vyhrál, je tedy jasné, že v dalším pokračování bude mít klíčovou roli. Je tedy logické, aby se jeho jméno objevilo v názvu snímku. Samotný název Thanos Imperative vychází z komiksu The Thanos Imperative z roku 2010 od Dana Abnetta a Andyho Lanninga, autorů scénáře k filmu Strážci Galaxie. Jejich počin více prozkoumává kosmickou stránku komiksu, což je přesně to, v co Kevin Feige v dalších snímcích doufá a na čem ve Strážcích Galaxie pracoval s Jamesem Gunnem.

Avengers: Infinity Crusade
Je možné, že se filmaři při výběru názvu uchýlí zpět ke komiksu Infinity War a zvolí vhodný doplněk ke svému předchůdci. A komiksu Infinity War přecházel komiks The Infinity Crusade.
Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Chris Evans, Chadwick Boseman
Avengers: Infinity War | če
Avengers: The End
Tak tento název se skutečně nabízí. Zvláště, když vezmeme v úvahu to, že snímkem Avengers 4 skončí celá jedna éra Marvel Cinematic Universe. A po nich začne úplně jiná, nová a plná jiných hrdinů.
Jak se ale budou Avengers 4 skutečně jmenovat se asi jen tak nedozvíme. Marvel s ohledem na strach ze spoilerů odmítá cokoliv prozradit. Podle vlastních slov musí nechat fanoušky vstřebat události z Infinity War a až pak na ně hodit další bombu...