Každá žena je krásná sexy bohyně. Ale Amy Schumer nejvíc!

Každá žena je krásná sexy bohyně. Ale Amy Schumer nejvíc!
Jsem božská / Amy Schumer | BontonFilm
Amy Schumer
Jsem božská
Být sexy je nejvíc a každá žena je tak krásná, jak se sama cítí. V komedii Jsem božská hraje Amy Schumer dívku jménem Renee, úplně obyčejnou holku „krev a mlíko“, která po ráně do hlavy začne sama sebe vidět a vnímat jako super kočku. A taky se podle toho začne chovat. Renee se cítí sexy, je božská a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat.

Jsem božská: Trailer

Jsem božská
V dalších rolích bláznivé romantické komedie Jsem božská, která bude mít v českých kinech premiéru 21. června, se představí Michelle Williams (Místo u moře, Prokletý ostrov, Zkrocená hora) a další slavné herečky/modelky. Legraci z kultu krásy, ze sebe i ze světa módy a modelingu si zde dělají Naomi Campbell, Emily Ratajkowski nebo legenda modelingu Lauren Hutton.
Amy Schumer skončila v posteli s R2-D2 a C-3PO a u Disneyho z toho neměli vůbec radost
Téma28. 12. 2017
Amy Schumer skončila v posteli s R2-D2 a C-3PO a u Disneyho z toho neměli vůbec radost
Komička Amy Schumer je provokativní, otevřená a nebere si žádné servítky, ať hovoří o životě, vztazích nebo o sexu. A o něm mluví hodně. Proslavila se v žánru stand-up komedie, vydala knižní bestseller, má svůj vlastní seriál a svoje příznivce baví i v celovečerních komediích. Komedie Vykolejená, kterou napsala a kde hrála hlavní roli, získala dvě nominace na Zlatý Glóbus.