Adrenalin, zábava a luxus. Debbie a její parťačky se rozhodnou vykrást "diamantový důl"

Adrenalin, zábava a luxus. Debbie a její parťačky se rozhodnou vykrást "diamantový důl"
Debbie a její parťačky | Vertical Entertainment
Debbie a její parťačky odhalují své schopnosti na charakterových plakátech
Filmy9. 5. 2018
Debbie a její parťačky odhalují své schopnosti na charakterových plakátech
Je jich osm, šéfuje jim sestra Dannyho Oceana Debbie v podání Sandry Bullock a neusilují o nic menšího než o to ukrást šperky na velkolepé kostýmní gala přehlídce celebrit v newyorském Metropolitním muzeu.
Stejně jako v případě Dannyho parťáků půjde i v tomhle filmu z velké části o náročné přípravy na akci, kde sebemenší chybička může způsobit neblahé následky. Sandře Bullock budou pomáhat následující hvězdné parťačky: Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Helen Bonham Carter, Mindy Kaling, Awkwafina a Sarah Paulson.

Debbie a její parťačky: Trailer

Debbie a její parťačky
Chcete vidět akčně-kriminální pecku Debbie a její parťačky mezi prvními? Máte příležitost. Předpremiéra snímku se uskuteční ve středu 6. června od 19:00 v multiplexech PREMIERE CINEMAS v Praze, Teplicích a Olomouci v rámci tématického večeru PREMIERE LADIES. Od 18:00 bude probíhat doprovodný program, takže si užijete welcome drink, filmový kvíz nebo tombolu o hodnotné ceny.
Anne Hathaway, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter
Debbie a její parťačky
Chcete si vyjít s kámoškami a vidět Debbie a její parťačky v předpremiéře zcela zdarma? Ve spolupráci se sítí multikin Premiere Cinemas pořádáme soutěž o 4x2 vstupenky (2x2 do Prahy, 2 do Olomouce, 2 do Teplic).
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Do pátku 1. června 2018 do 12:00 napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "debbie") zašlete váš nick name a pobočku kina, kam (Praha, Olomouc, Teplice) byste na film chtěli jít. 4 vylosovaní šťastlivci vyhrají po dvou vstupenkách na akci PREMIERE LADIES.