Po užvaněném antihrdinovi jde představitel Thanose. Deadpool se popere s agresivními „čokly“ i nezdravým lepkem

Po užvaněném antihrdinovi jde představitel Thanose. Deadpool se popere s agresivními „čokly“ i nezdravým lepkem
Deadpool 2 / Josh Brolin jako Cable | CinemArt
Deadpool 2
Deadpool 2
Když Wade Wilson neboli Deadpool v roce 2016 do kin vtrhnul jako nejužvaněnější a nejvtipnější superhrdina všech dob, brutálně zamával nejen se svými protivníky, ale i s žebříčky nejnavštěvovanějších komiksových filmů. Aktuálně má první Deadpool na kontě při rozpočtu 58 milionů dolarů tržby přesahující 783 mega, čehož snímek dosáhl i s odvážným krokem uvedení takzvané eRkové verze, kdy do amerických kin na film kvůli hrubému jazyku, násilí a sexuálním scénám mohou jít teenageři do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby.
Nyní se Deadpool vrací v novince Deadpool 2, aby s pomocí svých schopností opět zachraňoval svět. Třeba před děsivě nebezpečným lepkem v potravinách, sexuálně agresivními "čokly" a nindži. Do cesty se mu nově postaví záporák Cable v podání Joshe Brolina (Thanos z Avengers: Infinity War). Deadpool bude muset dát dohromady superhrdinský (vlastně antihrdinský) tým a kromě souboje s Cablem bude přemýšlet o tématech jako je rodina, přátelství, dobrodružství a tak dále. Že by vyměkl? Nenechte se mýlit, vše bude probíhat v Deadpoolově svérázném pojetí, kde nicméně vždycky důležitou roli emoce hrály.

Deadpool 2: Trailer

Deadpool 2
Pojďme si před čtvrteční premiérou snímku Deadpool 2 připomenout důležité postavy z "jedničky" a očekávané nováčky druhého filmu. Připravili jsme si pro vás nový redakční kvíz, v němž máte za úkol poznat herce, kteří postavy z prvního a druhého Deadpoola ztvárnili.
Jak dobře znáte herce ze série Deadpool?
Kromě toho, že si potvrdíte znalosti série, máte možnost vyhrát jeden z pěti lákavých balíčků tématických cen. Distribuční společnost CinemArt CZ, která snímek Deadpool 2 uvádí do českých kin, do soutěže věnovala originální deadpoolovské zástěry, havajské košile a figurky na PC monitor.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Zkuste naši novou redakční hru a získejte v ní na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 5 výherců. Bodování soutěže uzavřeme v pondělí 21. května v 10:00.
deadpool-2-jak-dobre-znate-filmove-postavy-ocekavane-komiksovky
deadpool-2-jak-dobre-znate-filmove-postavy-ocekavane-komiksovky-2