Kapitána Kirka a jeho posádku čekají ještě minimálně dvě galaktické mise

Kapitána Kirka a jeho posádku čekají ještě minimálně dvě galaktické mise
Star Trek | Paramount Network
K dispozici samozřejmě nejsou žádné bližší informace, na to je příliš brzy, ale již nyní víme, že jedním z těchto filmů je ten, na kterém bude pracovat Quentin Tarantino s tím, že autorem scénáře by měl být Mark L. Smith (REVENANT Zmrtvýchvstání). Tarantino pro svůj Star Trek požaduje eRkové označení. Studio i producent Star Treku J. J. Abrams s tímto návrhem souhlasili, přestože všechny předešlé snímky byly mládeži přístupné.
Slavný režisér se navíc netají ani tím, že by se chtěl svým snímkem opět více přiblížit původnímu televiznímu seriálu a natočit tak vlastně jednu jeho prodlouženou celovečerní epizodu. Což bude s eRkem zajímavá kombinace.
O druhém snímku nikdo nic neví, ani herci netuší, co se bude dít dál (logicky se ale nabízí, že naváže na současnou sérii). Ve hře je prý více scénářů a o tom, že by snímků mohlo být nakonec i více než jen dva, hovoří i v oficiálním prohlášení šéf společnosti Paramount. Navzdory tomu, že si poslední Star Trek nevedl v tržbách příliš dobře, to tedy pro fanoušky série vypadá dobře.
Simon Pegg
Zoe Saldana