Tyhle hrátky v džungli vás dostanou! Jumanji je blízko miliardě a filmovému pokračování

Tyhle hrátky v džungli vás dostanou! Jumanji je blízko miliardě a filmovému pokračování
Jumanji: Vítejte v džungli! | Sony
Jumanji 3: Studio si vybralo scenáristy, režiséra i obsazení
Filmy8. 2. 2018
Jumanji 3: Studio si vybralo scenáristy, režiséra i obsazení
Aktuálně má snímek na kontě 962 mega, miliardovou hranici nejspíš nepokoří, ale nemalý finanční obnos brzy připutuje z fyzických nosičů. Navíc se již v únoru objevily zprávy, že se začíná uvažovat o vzniku snímku s pracovním názvem Jumanji 3. Samotné studio Sony přiznalo, že podobný úspěch nečekalo. Nové Jumanji: Vítejte v džungli! přineslo kombinaci akce, dobrodružné trikové podívané a komediální zábavy a stejný mix si drží i skladba bonusových materiálů, které samotný film doplňují na DVD, Blu-ray nebo UHD. Zábavu obstará pirátský videoklip, který natočil Jack Black, a oblíbený gag reel seskládaný z nepovedených záběrů.
Jumanji: Vítejte v džungli!
Nadstavbová videa čítají dohromady zhruba 50 minut. Reportáže z natáčení a pohled na to, jak vznikaly trikové a akční sekvence doplňují rozhovory s herci i tvůrci. Jeden speciální bonus je věnován též starému (dobrému) Jumanji (1995) s Robinem Williamsem a momentům v aktuálním pokračování, které na původní film navazují.
tyhle-filmove-hratky-v-dzungli-vas-dostanou-jumanji-se-blizko-miliarde-a-pokracovani
3 z vás se mohou těšit na DVD s filmem Jumanji: Vítejte v džungli! | BontonFilm
Chcete si užít nové Jumanji na DVD spolu se všemi bonusy? Máte možnost. Ve spolupráci se společností Bontonfilm CZ pořádáme soutěž o 3 DVD s filmem.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Do středy 16. května 2018 do 10:00 napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "dzungle") zašlete váš nick name a pobočku kina, kam (Praha, Olomouc, Teplice) byste na film chtěli jít. 3 vylosovaní šťastlivci vyhrají DVD s filmem Jumanji: Vítejte v džungli!.