Ryan Reynolds si nemyslí, že by studio chtělo natočit Deadpoola 3

Ryan Reynolds si nemyslí, že by studio chtělo natočit Deadpoola 3
Deadpool 2 | Twentieth Century Fox
Nyní nás pouhé dva týdny děli od premiéry Deadpoola 2 a Ryan Reynolds absolvuje povinné propagační kolečko, aby film prodal co nejvíce diváků (ne že by to bylo třeba - o to se dostatečně postarala hravá kampaň).
V rozhovoru pro Starnews Korea Reynolds zaskočil diváky tím, že to s Deadpoolem 3 moc nevidí. Studio se podle herce do budoucna zaměří na týmovku X-Force. Členy X-Force nám ukecaný žoldák představí ve svém druhém filmovém dobrodružství a jde o následující partičku:
ryan-reynolds-si-nemysli-ze-by-studio-chtelo-natocit-deadpoola-3
Deadpool 2 | Twentieth Century Fox
Týmovka X-Force by měla být drsnější odnoží X-Menů, režisérem projektu by podle dřívějších zpráv měl být Drew Goddard (Chata v horách). Snímek nemá v tuhle chvíli datum premiéry ani se neví, kdy odstartuje natáčení.
Proč by se studio mělo vzdát Deadpoola 3? Nejspíš to neudělá, dává ale smysl, že chce prodat světu týmovku (Avengers nyní ukazují, že se to extrémně vyplácí) a co si budeme povídat, scenáristé by si bezpochyby oddechli. Ono točit příběh jen okolo hláškujícího Deadpoola, to nejde donekonečna. Takže se týmovka X-Force vyloženě nabízí. Stejně tak se nabízí, aby se některá z vedlejších postav týmu dočkala vlastního filmu. A pak se nás oblíbený hláškař může vrátit v další plnohodnotné sólovce.
Ale možná to všechno bude jinak. Nezapomínejme, že společnost Disney kupuje společnost Fox a až se vše povede doladit, Deadpool a další postavy série spadnou do klínu filmové divizi Marvelu. A těžko říct, co ta s tím udělá.
ryan-reynolds-si-nemysli-ze-by-studio-chtelo-natocit-deadpoola-3-1
Deadpool 2 | Twentieth Century Fox