Tyto herecké role ztvárnila dvojčata a nikdo to neví

Tyto herecké role ztvárnila dvojčata a nikdo to neví
Terminátor 2: Den zúčtování (1991) | TriStar Pictures
Zde jsou tedy dvojčata, o jejichž existenci jste možná nevěděli:
Cole a Dylan Sprouseovi – dvojčata se ujala postavy Juliana ve snímku Adama Sandlera Velký táta. Jednalo se o jejich první filmovou roli, i když několik televizních již měli za sebou. Nejvíce se proslavili v sitcomu The Suite Life of Zack and Cody. Svou hereckou kariéru přerušili kvůli studiu na Newyorské univerzitě. Dylan s herectvím po studiu skončil, ale Cole, který si mimo jiné zahrál v seriálu Přátelé, se v něm snaží pokračovat dál.
tyto-role-hrala-dvojcata-a-nikdo-to-poradne-nevi-3
Velký táta | 1999 Columbia Pictures
Linda a Leslie Hamiltonovy – identická dvojčata si spolu zahrála v kultovním Terminátorovi 2. James Cameron nemusel díky tomu, že má Linda dvojče, používat žádné počítačové triky a ve scéně, kdy se T-1000 převtělí do Sáry Connorové, si ji jednoduše zahrála její sestra Leslie.
tyto-role-hrala-dvojcata-a-nikdo-to-poradne-nevi-1
Terminátor 2: Den zúčtování | 1991 TriStar Pictures
MatrixLilly a Lana Wachowski patří v tomto ohledu mezi špičku. Pro natáčení Matrixu totiž oslovili identická dvojčata ve velkém a použili je tak, že si toho nikdo z vás možná nikdy nevšiml. Matrix využíval úžasnou filmovou technologii a triky, když si ale mohli filmaři pomoci jednodušeji, prostě to udělali. Ve scéně, kdy se agenti trénují, jde Neo nekončícím zástupem lidí a možná jste si všimli, že se jejich tváře opakují. Důvod je jednoduchý: filmaři zlanařili všechna identická dvojčata, která se jim podařilo v Sydney najít.
tyto-role-hrala-dvojcata-a-nikdo-to-poradne-nevi-4
Matrix | Warner Bros.
Jason a Jeremy Londonovi – bratři se ujali role ve snímku V měsíčním svitu. Oba se účastnili konkurzu na roli, skutečně o ni stál ale jen Jeremy, Jason jej pouze doprovázel. Jak už tomu ale náhoda chtěla, roli nakonec na dostal Jason, jeho bratr si musel vystačit pouze s pozicí pouhého doubla.
tyto-role-hrala-dvojcata-a-nikdo-to-poradne-nevi
V měsíčním svitu | Metro-Goldwyn-Mayer
Rami a Sami Malekovi – u těchto dvojčat je situace kurióznější. Rami, který se momentálně těší obrovskému zájmu díky roli Freddieho Mercuryho v Bohemian Rhapsody, zatím nikdy ve filmu zastoupit nepotřeboval, zato to využil ve skutečném životě jeho bratr. Sami (který je od bratra opravdu k nerozeznání) potřeboval na univerzitě složit zkoušku z řeckého dramatu v hodině herectví, aby mohl projít do dalšího ročníku. Necítil se na to a tak se nechal zastoupit bratrem-hercem, aby za něj zkoušku udělal. A vyšlo to.
tyto-role-hrala-dvojcata-a-nikdo-to-poradne-nevi-6
Rami Malek a Sami Malek | Pinterest