Avengers: Infinity War - Jaká byla premiéra? Ráj pro cosplayery!

Avengers: Infinity War - Jaká byla premiéra? Ráj pro cosplayery!
Mischievous Jane | Creative Wolves
Všichni návštěvníci tohoto kina měli neobyčejnou šanci se s hrdiny vyfotit, nebo dokonce prohodit pár slov o tom „Jaké to je být hrdinou, či padouchem?“. Cosplayeři, kteří kino navštívili, sem byli pozváni českou distribuční společností marvelovek Falcon, která celou akci organizovala.
Tito nadšenci jsou talentovaní mladí lidé s neobyčejným, a ne vždy zrovna levným zájmem. Pietra ztvárnil přední český cosplayer, vystupující na Facebooku pod stránkou Kuromaru cosplay. Vlastní kostým také například na Geralta z Rivie z herní a knižní série známou jako Zaklínač. Cosplayi se věnuje již několik let a jeho práce rozhodně stojí za zhlédnutí.
avenegrs-infinity-war-jaka-byla-premiera-plna-superhrdinu-2
avenegrs-infinity-war-jaka-byla-premiera-plna-superhrdinu-3
Za Black Widow byla Grumpy Cait, cosplayerka známá jak v České republice, tak i v zahraničí. Vlastní nespočet kostýmů a její Black Widow stojí rozhodně za pozornost. Nesmíme zapomenout na Lokiho, kterého ztvárnila cosplayerka Mischievous Jane. Věnuje se kostýmu Lokiho již pár let a vlastní mnoho verzí tohoto charakteru. Jak lze hádat, je to její srdcová postava a je propracovaná do posledního detailu. Mimochodem je to i můj nejoblíbenější cosplay Lokiho vůbec. No a v neposlední řadě zmíním také Lucernu, která měla na poslední chvíli připravovaný kostým na Wandu Maximoff.
I přes časový stres to vůbec nebyla špatně odvedená práce. Teď se zachovám sebestředně, ale ano, byla jsem tam i já, právě za výše zmiňovanou Helu. S tímto kostýmem jsem se poprala jak jen bylo v mých silách, protože tu postavu zkrátka a jednoduše zbožňuji, no...ohodnoťte sami!
avenegrs-infinity-war-jaka-byla-premiera-plna-superhrdinu
Z premiéry | Cinestar.cz
Abychom ale nemluvili pořád jenom o kostýmech hrdinech, přesuňme se k samotnému dění na místě premiéry. Kino bylo takřka narvané k prasknutí, hemžilo se to tam kameramany, fotografy, celebritami, ale hlavně fanoušky, kteří nesmějí na žádné z premiér marvelovských filmů chybět.
A co se týče samotného filmu? Příznivci komiksů mohou být možná lehce na rozpacích (přeci jen nepochybně není vše podle předlohy), já osobně jsem ale odešla ze sálu s neskutečnými pocity. Ačkoliv má film na první pohled děsivých 166 minut, děj se ani na moment nezastavil. Je naplněn akčními scénami, romantickými chvílemi, ale také spoustou zvratů a momentů, při kterých se vám prostě tají dech. Ve filmu se setkávají jak Avengers, tak Strážci galaxie, dochází ke společné interakci, což dělá film ještě mnohem zajímavějším. Samotný pochmurnější děj, než na jaký jsme zvyklí, tento díl Avengers posouvá úplně na jinou úroveň, než na jaké byly díly předchozí.
Více vám již neprozradím, možná až později udělám nějaký ten rozbor děje. Ale to má ještě čas. Rozhodně na Avengers: Infinity War do kina zajděte. I když už nejspíše nenarazíte na cosplayery, tak to i přesto bude stát za to! 
... a vždycky si můžete nějaký ten kostým zkusit udělat sami! Reakce okolí, dvakrát tolik, pokud vyrazíte na film s postavou, jíž vytvoříte, je jedinečná.
avenegrs-infinity-war-jaka-byla-premiera-plna-superhrdinu-1
avenegrs-infinity-war-jaka-byla-premiera-raj-pro-cosplayery