Tahle zpráva fanoušky Smrtelného zla a ikonického Ashe nepotěší

Tahle zpráva fanoušky Smrtelného zla a ikonického Ashe nepotěší
| Starz Originals
Komediálně hororový seriál Ash vs Evil Dead (2015) je pokračováním Raimiho slavné trilogie (Lesní Duch, Smrtelné zlo 2, Armáda temnot), ve kterém se hlavní role opět zhostil sympatický Bruce Campbell. Seriál zaznamenal mezi kritiky a diváky úspěch, přičemž často se oněm říká, že s každou další sérií se zlepšuje. Bohužel se sledovaností to je přesně naopak. První sérii sledovalo průměrně asi čtyři sta tisíc lidí, druhou tři sta tisíc a třetí, která za týden skončí, ani ne dvě stě tisíc lidí. Marno platné, to už je na seriál vcelku bídné číslo, proto se ve Starz Network rozhodli, že seriál střelí do hlavy, jako to vždycky dělá Ash se svou brokovnicí. Ale fanoušci z toho samozřejmě nadšení vůbec nejsou. 
smutna-zprava-pro-fanousky-ikonickeho-hrdiny-ashe-ze-smrtelneho-zla-1
Bruce Campbell | Starz Originals
Fandové se rozhodli rozjet kampaň, jejíž cílem je přimět stanici Netflix, aby seriál pro čtvrtou sérii obnovila. Ovšem je zde jeden podstatný zádrhel, se kterým se asi nebude moct hnout - Campbellovi se do další série už nechce a je rozhodnutý svou ikonickou roli jednou provždy poslat k vodě. Sám prohlásil, že je rozhodnutý konečně odložit svou motorovku a věnovat se jiným projektům, následně taktéž požádal fanoušky, aby se do žádné takové kampaně nepouštěli a dopřáli Ashovi zasloužený "odchod do důchodu". 
smutna-zprava-pro-fanousky-ikonickeho-hrdiny-ashe-ze-smrtelneho-zla-2
Ash vs Evil Dead | Starz Originals
Nicméně fanoušci by si s tím příliš lámat hlavu neměli. Koneckonců ten fakt, že seriál vůbec vznikl, plus že to nebyl žádný poděs, je něco, za co by měli být neskonale vděční. Něco takového se povede málokdy.