Nové informace o třetí sérii seriálu Stranger Things. Bude se jednat o sérii finálovou?

Nové informace o třetí sérii seriálu Stranger Things. Bude se jednat o sérii finálovou?
Stranger Things | Netflix
V prvé řadě je nutno říct, že žádný oficiální datum premiéry třetí série Stranger Things (2016) ještě není nikde k nalezení, ovšem většina fanoušků odhaduje, že se seriál stejně vrátí až v roce 2019, tudíž není kam spěchat. Producent seriálu Shawn Levy taktéž potvrdil, že třetí série bude mít méně epizod než série předešlé. Ty měly vždy po deseti epizodách, třetí série jich však bude mít pouze osm. Podle Levyho se počet epizod odvozuje od toho, nakolik rozsáhlý příběh budou chtít divákům odvyprávět. Dočkáme se taktéž dalšího časového posunu, třetí série se bude odehrávat rok po událostech série druhé, tudíž naši mladí hrdinové budou v té době už v deváté třídě. Díky úspěchu seriálu se herci taktéž dočkali zvýšení platu. O samotném příběhu toho moc známo není, nicméně by měl přímo navazovat na finále druhé série, které končilo poněkud tajemně a hrozivě.
Winona Ryder
Stranger Things
Dočkáme se taktéž zcela nových postav. Jednou z nich je starosta Kline, kterého si zahraje Cary Elwes, sympaťák, jenž je známý především z líbivého pohádkového dobrodružství Princezna Nevěsta (1987) nebo prvního dílu série Saw (2004). Kline bude údajně sobecký a slizácký hezounek, kterému vůbec nebude záležet na blahu občanů Hawkinsu, ale především na svém vlastním prospěchu.
Další postavou je Bruce v podání Jakea Buseyho, který je díky svému imagi většinou obsazován do rolí padouchů či šílenců; příkladem může být film Kontakt (1997). Ve Stranger Things tomu možná nebude jinak, protože Bruce má být sexistickým a zvrhlým novinářem s dost kontroverzním morálním kodexem a nechutným smyslem pro humor.
Winona Ryder
Winona Ryder
A od tvůrců taktéž přišlo prohlášení, že třetí sérií ještě seriál ukončit nechtějí. Podle nich by po ní chtěli udělat ještě jednu sérii, která by byla opravdu finální. Je pěkné vidět, že i přes finanční úspěch nechtějí tvůrci seriál zbytečně natahovat, z čehož by si jiné seriály určitě mohly vzít ponaučení (zlostný pohled na Živí mrtví).
Těšíte se na třetí sérii Stranger Things?