Zachrání jeden z nejlepších režisérů všech dob DC Comics?

Zachrání jeden z nejlepších režisérů všech dob DC Comics?
Blackhawk | DC Comics
Člověk by si řekl, že Steven Spielberg si po úspěchu filmu Ready Player One (2018) dá na chviličku oddech, ale kdepak. Už nyní připravuje další snímek, který se však od ostatních bude dost lišit.
Jedná se totiž o komiksovou adaptaci, což je pro Spielberga vcelku novinkou. DC Comics totiž nedávno ohlásil, že se chystá vdechnout život sérii jménem Blackhawk, která se odehrává během druhé světové války s bojovými piloty jakožto hlavními hrdiny.
I když samotná série příliš známá není, mnoho lidí už pozná jednu z nejslavnějších DC hrdinek – Lady Blackhawk, která za svou existenci vděčí právě této sérii. Spielberg už má jistou roli producenta, přičemž je dost pravděpodobné, že následně usedne i do režisérského křesla. Režisér se na to po úspěchu svého minulého filmu evidentně těší, podle jeho slov byla s Warner. Bros radost pracovat, přičemž se nemůže dočkat, až si podobný zážitek zopakuje i na připravovaném snímku.
steven-spielberg-a-dc-comics-jakou-komiksovou-serii-si-slavny-reziser-vezme-pod-palec
Steven Spielberg
Sérii Blackhawk původně vytvořilo studio Quality Comics ve čtyřicátých letech minulého století, když se inspirovalo v té době probíhající válkou, díky čemuž je tato komiksová série jedna z nejstarších na světě. Nicméně v roce 1957 ji DC Comics odkoupilo, přičemž mu spadla práva přímo do klína. DC ví, že jelikož Blackhawk série není dvakrát známá, příliš diváky do kin lákat nebude. Studio nicméně spoléhá na to, že Spielbergovo jméno poslouží jako takový žolík ke komerčnímu úspěchu.
Dáte nové komiksové adaptaci pod potenciální Spielbergovou taktovkou šanci?