Horor Děsivé dědictví má trailery, po kterých nebudete mít odvahu vidět celý film

Horor Děsivé dědictví má trailery, po kterých nebudete mít odvahu vidět celý film
Hereditary | A24
Horor Hereditary má momentálně na Rottentomatoes 26 recenzí a ani jednu negativní, díky čemuž se může pyšnit 100%. To samozřejmě může klesnout, až bude film nasazen do široké distribuce v červenci. Průměrná známka kritiků 9 z 10 ale jasně říká, že nás čeká hodně děsivý zážitek, který se s největší pravděpodobností porve s Tichým místem o post nejlepšího hororu roku 2018 (pokud do ringu letos nevstoupí ještě nějaký další silný hráč).
O tom, že opravdu nepůjde o podívanou pro čajíčky, se můžete přesvědčit již ze dvou uvolněných trailerů. Musím říct, že málokdy mám při dívání se na upoutávku tak nepříjemný pocit (v tom smyslu, že to autoři zamýšlejí) a jsem si dost jistý, že slabší povahy nebudou sledování celého filmu ani pokoušet:
Děsivé dědictví
Děsivé dědictví
Popis děje je následující: Po smrti babičky, která uznávala matriarchát, se rodina ocitne bez jejího panovačného vlivu a neumí si s tím poradit. Samotářská vnučka Charlie byla babičkou vždy fascinována a po její smrti na ní upadá její stín. Postupně vyplouvá na povrch temné genetické dědictví.
Horor Hereditary vstoupí do českých kin 19. července 2018. Snímek natočil jako svůj celovečerní debut (podle vlastního scénáře) Ari Aster. V hlavních rolích hrají Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff a Milly Shapiro.
d9b81620
1ee846be