Tihle herci vás dostanou i jako malíři!

Tihle herci vás dostanou i jako malíři!
James Franco (Deuce) | HBO
Zde jsou umělci, kteří se uplatňují i v galeriích a dokáží se svým uměním nejen odreagovat a věnovat se mu jako milovanému koníčku, ale i uživit:
Jim Carrey – ano ten ztřeštěný komik s gumovou tváří je úžasným a úspěšným malířem a sochařem. Pokud chcete nahlédnout do Jimova ateliéru, můžete se podívat na krátký dokument Jim Carrey: I Need Color, který natočila Signature Gallery Group nebo na Carreyho stránky.
Lucy Liu – původně své umělecké práce publikovala pod jménem Yu Ling, nyní už ale tvoří a vystavuje pod vlastním jménem a o její tvorbu je velký zájem. Jak to u Lucy v ateliéru vypadá, na to se můžete podívat na jejích stránkách a prohlédnout si zde jednotlivé práce i videa a rozhovory.
jejich-talent-nezna-mezi-tyto-osobnosti-vas-prekvapi-i-jako-maliri-12
Lucy Liu | Lucy Liu
Johnny Depp – je mužem mnoha tváří a talentů. Kromě toho hereckého umí hrát i na kytaru a patří mezi další malíře na našem seznamu. Jeho oblibou je ztvárnění slavných osobností jako Bob Dylan, Marlon Brando nebo Keith Richards. Rád ale malovat i své děti a dnes již bývalou manželku Vanessu Paradis. „Miluji malovat lidské tváře, jejich oči,“ uvedl Johnny v rozhovoru pro Vanity Fair. „Chci zachytit ty emoce, to co se za těma očima odehrává.“
Jak Johnnymu malování jde, to si můžete prohlédnout na jeho stránkách.
jejich-talent-nezna-mezi-tyto-osobnosti-vas-prekvapi-i-jako-maliri
Johnny Depp | Johnny Depp
Anthony Hopkins – malování prostě miluje a vyhovuje mu, že díla ani nemusí mít význam. Své studio má plné barev, obrazů všech velikostí a druhů. Herec si potrpí na to, že na začátku své práce nemá žádný koncept, prostě nechá plynout svou fantazii a práce vyjde tak, jak sama chce. Stejně jako Johnny Depp ale dává důraz na oči. Tvář důležitá podle něj není, oči ano. Dílo sira Anthonyho Hopkinse najdete samozřejmě na jeho stránkách.
jejich-talent-nezna-mezi-tyto-osobnosti-vas-prekvapi-i-jako-maliri-11
Anthony Hopkins | Anthony Hopkins
Sylvester Stallone – se svému uměleckému koníčku věnuje roky a sám uvádí, že za celou dobu svého tvůrčího období namalovat 300 až 400 prací (s tím, že ta první proběhla již v jeho osmi letech!). Slyovi práce jsou v mnohém inspirovány jeho filmy a kariérou, a stojí za shlédnutí. Vlastní stránky však herec bohužel nemá. Jeho dílo nicméně snadno dohledáte, neboť je na internetu (pokud jde o Facebook a Twitter) velmi aktivní.
jejich-talent-nezna-mezi-tyto-osobnosti-vas-prekvapi-i-jako-maliri-13
Sylvester Stallone a jeho dílo
Pierce Brosnan – chtěl být malířem od mala a po škole nějakou dobu pracoval jako ilustrátor. Nakonec se jeho původní milované zaměstnání "utopilo" v herecké kariéře. K malbě se opět vrátil během těžkého období, kdy onemocněla jeho první manželka. Malba pro něj tehdy byla terapií a už ji neopustil. Několik obrazů namaloval jako dárek pro svou druhou ženu a příležitostně své obrazy i prodává s tím, že výtěžek jde na řadu charit. Pierceovu uměleckou práci si můžete prohlédnout na jeho stránkách.
jejich-talent-nezna-mezi-tyto-osobnosti-vas-prekvapi-i-jako-maliri-8
Pierce Brosnan | Pierce Brosnan
James Franco – u Franca lze říci, že není oblast, kde by se asi nevyznal. Je herec, spisovatel, režisér, producent, fotograf a malíř. Jeho práce jsou stejně jako řada jeho snímků provokativní a obsahují většinou texty z umění a filmu.
jejich-talent-nezna-mezi-tyto-osobnosti-vas-prekvapi-i-jako-maliri-4
James Franco | James Franco