Proč stále ještě čekáme na trailer k Aquamanovi?

Proč stále ještě čekáme na trailer k Aquamanovi?
Aguaman | Warner Bros.
Wan záměrně zdržuje uvedení prvního traileru proto, že podle něj ještě není hotový a než se o něj podělí se širokou veřejností, vše musí být perfektní.
„Tento film je plný triků. Je to pomalý a namáhavý proces,“ uvedl režisér na svém Twitteru. „Věky trvají i samotné záběry pro trailer a já odmítá vypustit cokoli, co by vypadalo příšerně. Vím, že to vypadá jako, že se nic neděje, ale mohu vás ujistit, že pracujeme nonstop.“ Více o filmu asi neuslyšíme, Wan drží veškeré informace striktně pod pokličkou společně s trailerem.
O zápletce víme jen to, že by se mělo jednat o jakousi směsici snímků Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy a Honba za diamantem. Nadupaná dobrodružná podívaná s prvky komedie a superhrdinou v hlavní roli, to nezní zas až tak špatně. Výsledek je ale s ohledem na všechny dosavadní snímky podle komiksů od DC Comics (vyjma slušné Wonder Woman) nejistý. Neustále mlžení navíc také přikládá pod oheň všem možným spekulacím a pochybám. Podvodní svět je navíc poměrně velkým oříškem pro trikaře, sám Wan uvedl, že je to opravdu velmi složité.
proc-stale-jeste-cekame-na-trailer-k-aquamanovi
Aquaman | Warner Bros.
„Naše konverzace o podvodním světě je nesmírně složitá,“ uvedl Wan minulý rok. „Musíte myslet na CG a vše, k čemu je potřeba – jak se hýbou pod vodou vlasy a oblečení, jak se vše vznáší, jakou dát postavám výbavu atd.“

V hlavní roli Aquamana se znovu představí Jason Momoa, v dalších rolích hrají Nicole Kidman (jako jeho matka Atlanna), Temuera Morrison (jeho otec Tom), Willem Dafoe (Dr. Vulko), Amber Heard (jako Aquamanova láska Mera), Patrick Wilson (nevlastní bratr Orm a záporák), Dolph Lundgren (král Nereus, Meřin otec) a Yahya Abdul-Mateen II (jako Black Manta).
Vládce moří Aquaman připlave do kin 20. prosince letošního roku.
219187mf5478126548e
Aquaman