Rychle a zběsile 9: Největší hvězda série dost možná ve filmu nebude

Rychle a zběsile 9: Největší hvězda série dost možná ve filmu nebude
Rychle a zběsile 5 | Universal Pictures
Do téhle chvíle šlo každopádně pořád o spekulace. Těm je konec. Reportér magazínu Rolling Stone John Eells zpovídal Dwaynea Johnsona kvůli jeho novince Rampage: Ničitelé a mimo jiné se zeptal na to, zda opravdu museli - kvůli nevraživosti - natáčet s Vinem Dieselem společné scény pro Rychle a Zběsile 8 odděleně. Johnson odpověděl, že to tak skutečně je a že v žádné scéně ve filmu ve skutečnosti nejsou spolu (pokud tedy vidíme jednu z postav přes rameno druhé, museli tvůrci při natáčení využít dvojníky).
Rychle a zběsile: Neuvěříte, jaká role byla původně napsána pro Tommy Lee Jonese
Filmy15. 9. 2019
Rychle a zběsile: Neuvěříte, jaká role byla původně napsána pro Tommy Lee Jonese
Když se poté Eells zeptal, co přesně se pokazilo, uvedl Johnson následující: "Několikrát jsme to s Vinem probírali, i tváří v tvář za zavřenými dveřmi a došlo nám, že máme úplně odlišnou filozofii jak přistupovat k natáčení a spolupráci. Chvíli mi trvalo, než jsem si to ujasnil, ale jsem rád, že mám konečně jasno. Ať už spolu budeme ještě pracovat nebo ne."
Následovala logická otázka, zda se Johnson vrátí v Rychle a zběsile 9. A herec odpověděl, že si není tak úplně jistý. Momentálně je pro něj důležitý spin-off Hobbs and Shaw. Dieselovi dle svých slov přeje vše nejlepší a po tom, co si mezi sebou udělali jasno, mu nemá nic za zlé. Poslední část ale nakonec s úsměvem opravil a reportérovi řekl, že "může smazat tu část, že Dieselovi nemá nic za zlé. Prostě mají mezi sebou jasno a víc nic".
Z rozhovoru bylo patrné, že je Johnson nad věcí a není se čemu divit. Momentálně platí za nejúspěšnějšího herce planety a jeho cena každým rokem roste. To se o Dieselovi říct nedá. A možná by si na to měl konečně zvyknout. Doby, kdy patřil mezi největší esa Hollywoodu, jsou dávno pryč.
Vin Diesel, Michelle Rodriguez
Dwayne Johnson