Zapomeňte na všechny dosavadní Spider-Many. Ten nový vám svým zpracováním vyrazí dech!

Zapomeňte na všechny dosavadní Spider-Many. Ten nový vám svým zpracováním vyrazí dech!
Spider-Man PS4 | Insomniac Games
Hlavní hvězdou Marvel's Spider-Man je samozřejmě slavný pavoučí hrdina a hra by měla nabídnout vše, co od podobné látky očekáváme: napětí, humor, létání napříč ulicemi města (a volný pohyb kterýmkoli směrem) a variabilní soubojový systém. Hlavně to poslední by mělo být opravdu propracované a dát hráčům zážitek, jaký jim žádná předchozí hra se Spider-Manem nenabídla. Současně jde o hru, která stojí na vlastních nohách a není propojena se současným filmovým Spider-Manem (a ani s předchozími).
Společnost Sony nově oznámila, že titul vyjde 7. září letošního roku:
Marvel's Spider-Man
Kdo si hru předobjedná, ten získá nějaké ty bonusy. Hra poběží ve 30fps na obou konzolích PS4 a PS4 Pro, rozlohou bude několikrát větší jak Sunset Overdrive, nebude chybět Photo režim a možnost rychlého cestování (skrze metro). Naopak se nedočkáme otravných mikrotransakcí, což kvitujeme.
Pro ty největší fanoušky bude vyjma standardní edice dostupná i sběratelská, která nabídne figurku Spider-Mana, artbook, steelbook a DLCčka s novými misemi, obleky i postavami. Cenu studio neuvedlo, vzhledem k obsahu bychom ale tipovali cca 3000 korun (pokud se edice dostane i na náš trh).
novy-herni-spider-man-ma-datum-vydani-a-laka-na-sberatelskou-edici
Spider-Man PS4: Sběratelská kolekce | Insomniac Games
Spider-Man nemá nejhorší herní historii (některé kousky byly přímo vynikající), pokud jde ale o současnou generaci konzolí, tam se ještě oblíbený superhrdina nepodíval. V Sony věří, že půjde o produkt, který jejich konzoli dotlačí k magické hranici 100 milionů prodaných kusů (momentální číslo je 70). Zda má hra skutečně takový potenciál, to posuďte sami: