Expendables: Postradatelní 4: Kdy konečně odstartuje natáčení?

Expendables: Postradatelní 4: Kdy konečně odstartuje natáčení?
Expendables: Postradatelní 2 | Lionsgate
Jsou Expendables: Postradatelní 3 lepší v necenzurované verzi "pro dospělé"?
Téma8. 11. 2019
Jsou Expendables: Postradatelní 3 lepší v necenzurované verzi "pro dospělé"?
Hlavní otázkou samozřejmě zůstává, kdy konečně odstartuje natáčení. A jeden z postradatelných, konkrétně Randy Couture, který je v sérii od samého počátku, poskytl fanouškům odpověď: "Jsem na natáčení Expendables: Postradatelní 4 natěšený. Právě teď máme naplánován start natáčení na letošní srpen a snad to dodržíme. Podle všeho budeme i tentokrát točit v Bulharsku, z čehož mám radost. Strávil jsem spoustu času v Sofii a Varně a těším se na návrat. Miluju ty lidi, miluju jejich jídlo a jsem nadšený, že se tam vrátím."
Tím máme odškrtnuto, že se Couture postaví po bok Stalloneho i tentokrát. Kdo další je potvrzený? V tuhle chvíli nikdo, ale jistě si natáčení nenechají ujít Arnold Schwarzenegger a Jason Statham, kteří jsou Slyovi velcí přátelé. Pokud budeme vycházet ze stálic předchozích dílů, chybět by neměli ani Jet Li, Terry CrewsDolph Lundgren. Ve trojce absentoval Bruce Willis, který požadoval víc peněz, něž kolik studio chtělo zaplatit, čímž Stalloneho naštval. Pánové se ale od té doby stihli usmířit a jeho návrat by tak měl být na stole.
Velký otazník visí nad tím, co máme od čtyřky očekávat. Trojka utrpěla tím, že se studio pokusilo cílit na celou rodinu, do týmu angažovalo nezajímavou (a v akčním žánru nezkušenou) omladinu a navíc snížila rating na PG-13, tedy mládeži přístupno. Stallone slíbil u čtyřky nápravu. Snad to dodrží.
Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger
Wesley Snipes, Jason Statham