Shia LaBeouf hraje svého vlastního otce a nepozná ho ani ta nejvěrnější fanynka

Shia LaBeouf hraje svého vlastního otce a nepozná ho ani ta nejvěrnější fanynka
Charlie musí zemřít | Voltage Pictures
Shia LaBeouf platil ještě pár let zpátky za jednu z největších vycházejících hvězd Hollywoodu. Byl hlavní tahoun série Transformers, zahrál si syna Indiana Jonese (s tím, že by jednou mohl převzít sérii) a prakticky cokoli, v čem se objevil, byl hit. V určitou chvíli ho ale pozlátko komerčního světa omrzelo a začal se soustředit na alternativnější projekty. Do toho pravidelně otravoval herecké kolegy přílišným zapálením pro role - aby působil co nejvěrohodněji natáčení Zemi bez zákona de facto "prochlastal" a v případě Železných srdcí se celou dobu nemyl a ještě si přímo na place vyrval zub.
Deset dost divných věcí, které během slávy stihl Shia LaBeouf
Téma11. 6. 2020
Deset dost divných věcí, které během slávy stihl Shia LaBeouf
K tomu měl i řadu velmi svérázných osobních experimentů, jako když celý den strávil ve výtahu nebo na výstavě sedící na židli s tím, že se nesměl hýbat ani mluvit (přičemž byl údajně dle svých slov jednou návštěvnicí i znásilněn).
Nedá se říct, že by Shia dělal věci, které tak úplně dávají smysl, ale rozhodně s ním není nuda. A možná i proto se nabízí, aby už dostal vlastní životopis. Ten, který se momentálně připravuje a nese název Honey Boy, se ale podobným výstřelkům věnovat nebude. Ty přišly až v pozdější fázi hercovy kariéry. Film se místo toho zaměří na jeho mládí, kdy jako dětský herec účinkoval v seriálu programu Disney Channel Báječní Stevensovi a do toho se snažil nějak urovnat vztah s otcem, který rád porušoval zákony a měl násilnické sklony.
Mladého LaBeoufa (ve filmu vystupujícího pod pseudonymem Otis Lort) si zahraje Lucas Hedges, zatímco otce sám LaBeouf, protože... kdo jiný, že? Nejsem si jistý, jestli je to rozumný tah, ale rozhodně jde o svéráznou formu terapie (pokud jde o to vyrovnat se s démony vlastního mládí). Jak bude talentovaný herec v roli vypadat, na to se podívejte níže (budete koukat).
Snímek natáčí jako svůj hraný debut izraelská režisérka Alma Har'el, přičemž LaBeouf se podílel i na scénáři. Zatím není jisté, kdy se film podívá do kin.
shia-labeouf-natoci-film-sam-o-sobe-a-zahraje-si-vlastniho-otce-samozrejme
Honey Boy | Shia LaBeouf