Deadpool 2 je možná v problémech. Zachrání ho záporák Joshe Brolina?

Deadpool 2 je možná v problémech. Zachrání ho záporák Joshe Brolina?
Josh Brolin jak Cable
První Deadpool měl to štěstí, že mu jeho tvůrci dali opravdu vše, včetně dobrovolného přijetí nižšího rozpočtu, aby měli volné ruce. Přestože by jeden čekal, že takový tým bude držet pohromadě i pro pokračování, vypadl z kola režisér Tim Miller, jehož nahradil David Leitch (John Wick, Atomic Blond). Šlo o chybné rozhodnutí? Možná. Film má za sebou první testovací projekce, které podle ohlasů nedopadly příliš dobře a i Josh Brolin potvrdil, že je nyní se štábem v kanadském Vancouveru a pracuje na přetáčkách pro film.
Bude se Deadpool 2 přestříhávat kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování?
Filmy12. 1. 2018
Bude se Deadpool 2 přestříhávat kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování?
Co přesně první reakce říkají? Údajně je film o 30 minut delší než jeho předchůdce a přitom má slabší děj, tvůrci prý naprosto plýtvají postavou Vanessy (Deadpoolova milá v podání Moreny Baccarin) a v příběhu je údajně přešlap srovnatelný s tím, co kdysi předvedli tvůrci Vetřelce . Tady budu jen hádat, ale trojka vetřelčího universa byla ve své době extrémně kritizovaná hlavně proto, že zabitím dvou důležitých postav mimo záběr de facto smetla možnosti, jaké jí nabízel konec dvojky. Je tedy dost možné, že něco takového udělali i tvůrci Deadpoola 2.
Než ale začnete házet chimichangu do žita, je třeba dodat, že do premiéry filmu ještě zbývají dva měsíce a střih nebyl zdaleka finální. Foxové si zkrátka jen testovali natočený materiál. Podle šéfredaktora Revenge of The Fans se navíc má situace trochu jinak - film samotný vyvolal prý na projekcích nadšení, jen jedna věc divákům vadila (čímž jsme nejspíš zpátky u Vetřelce ³) a studio ji nehodlá měnit. Co naopak hodlá udělat - a proto prý nyní probíhají dotáčky - chce přidat více scén s postavami Domino (Zazie Beetz) a Cableem (Josh Brolin), na které reagovalo publikum maximálně pozitivně.
Foxové momentálně na svých oficiálních stránkách film označují názvem The Untitled Deadpool Sequel a pořád se neví, zda jen hledají nový název nebo to bude opravdu takhle meta a dvojka se bude jmenovat "Nepojmenovaný sequel Deadpoola" (jindy bychom si na to nevsadili, ale zrovna u téhle série je možné naprosto cokoli). Do českých kin snímek dorazí 17. května 2018.
deadpool-2-ma-za-sebou-prvni-testovaci-projekci-a-nedopadl-vubec-dobre
deadpool-2-ma-za-sebou-prvni-testovaci-projekci-a-nedopadl-vubec-dobre-1