Najde "neřízená střela" Anna Polívková chlapa v nové vztahové komedii plné fekálního a jiného humoru?

Najde "neřízená střela" Anna Polívková chlapa v nové vztahové komedii plné fekálního a jiného humoru?
Dvě nevěsty a jedna svatba / Anna Polívková | Bioscop
Ještě než se podíváme na finální upoutávku, pojďme si představit, kde všude se v posledním pár letech herečka Anna Polívková představila. Rok 2016 - Pohádky pro Emu a Strašidla. Rok 2017 - Špunti na vodě, Špindl a seriál Kapitán Exner. A rok letošní - Dvě nevěsty a jedna svatba a Po čem muži touží. Nejde o počet rolí Anny Polívkové, když se ale zaměříte na žánr a povahu postav, je to jako přes kopírák - "zoufalka" na vodě, na horách, no zkrátka ve vztazích. Pamatuji na její památnou roli z Účastníků zájezdu (2006) a říkám si, proč si herečku tvůrci v posledních rolích vybírají právě pro tenhle typ v naprosto neuvěřitelných komediích.
A teď k traileru na Dvě nevěsty a jednu svatbu, která bude mít v českých kinech premiéru 26. dubna 2018.
Dvě nevěsty a jedna svatba
Anna Polívková pod taktovkou režiséra Tomáše Svobody (Hodinový manžel, Jak se zbavit nevěsty) a scenáristy Marcela Bystroně (Jak se zbavit nevěsty, Špunti na vodě) ztvárnila singl ženu, (prý) úspěšnou televizní moderátorku (viz obrázek výše), která - jak byste nejspíš čekali - řeší vztahové peripetie. Všechno se zamotá a ze svatby její sestry (Ester Geislerová) se vyklube... svatba dvojitá? Nebo jedna svatba a jeden rozvod? Nebo to bude úplně jinak?
Bohumil Klepl
Dvě nevěsty a jedna svatba - Bob Klepl | Bioscop
Upoutávka výše vám na to naštěstí neodpoví, úroveň nicméně staví do nových pater žánru trapnosti. Vážně nevím, co si z toho videa vzít a po přečtení anotace k filmu nevidím důvod, proč jít do kina. Když se de facto všechno dopředu dozvím...
Osobně je mi Anny Polívkové tak trochu líto. I když vím, že je profi herečka. Ale těch rolí jako přes kopírák má v posledních letech příliš. Snad si je nebere domů.
Anna Polívková
Dvě nevěsty a jedna svatba - Anna Polívková | Bioscop