Návrat nejsympatičtějšího televizního nešiky?

Návrat nejsympatičtějšího televizního nešiky?
Kutil Tim | ABC
Pravda, ne všechny sitcomy zestárly stejně dobře, ale té éře nelze upřít neskutečný zápal a často opravdu skvělý cit pro casting jednotlivých rolí.
Ženatý se závazky by se mohl vrátit do televize díky jedné z hlavních postav
Seriály1. 8. 2015
Ženatý se závazky by se mohl vrátit do televize díky jedné z hlavních postav
V poslední době jsou populární návraty úspěšných značek a pomalu dochází i na sitcomy. Na Netflixu již nějakou dobu jede pokračování Plného domu s názvem Fuller House (Plnější dům), brzy se dočkáme dalších dílů Roseanne. Jedním z nejúspěšnějších devadesátkových titulů byl sitcom Kutil Tim, který se vysílal v letech 1991 až 1999, vzniklo osm sezón, Tim Allen byl za svůj výkon oceněn Zlatým glóbem a samotná show získala (mimo jiné) několik cen Emmy.
O návratu Kutila Tima na obrazovky se spekulovalo několikrát, šance na realizaci ale byla malá kvůli vytíženosti Allena. Ten totiž posledních šest let (respektive od roku 2011 do 2017) natáčel sitcom Poslední chlap. Když ho televize nečekaně zařízla, uvolnilo se Allenovi místo v kalendáři. A logicky se znovu vrátila otázka, jestli je šance na návrat kutila-nešiky. Allen na ni odpověděl následovně: "Nemůžu mluvit za všechny, ale řešilo se to. A více lidí, než bych očekával, řeklo 'Jasně, bylo by skvělé se po letech vrátit'".
Teď bude na televizi, zda chopí šanci za pačesy a zkusí seriál obnovit. Vyjma Allena by určitě s návratem neváhali Patricia Richardson (v seriálu Timova žena Jill), Richard Karn (parťák Al Borland) a Jonathan Taylor Thomas (syn Randy) - ti všichni hostovali v Posledním chlapovi. S kým stoprocentně nemůže v případě další série, pokud na ni dojde, počítat, je soused Wilson Wilson Jr.. Jeho představitel Earl Hindman bohužel v roce 2003 zemřel.
Kutil Tim
Kutil Tim