Tarantinův nový film má název a hvězdnou dvojici Leonardo DiCaprio - Brad Pitt

Tarantinův nový film má název a hvězdnou dvojici Leonardo DiCaprio - Brad Pitt
Brad Pitt / Leonardo DiCaprio
Tarantinovka o brutální vraždě manželky Romana Polanského nabírá hvězdné obsazení
Filmy17. 1. 2018
Tarantinovka o brutální vraždě manželky Romana Polanského nabírá hvězdné obsazení
Tarantino oznámil, že jeho nový film ponese název Once Upon a Time in Hollywood (Tenkrát v Hollywoodu), což je nezpochybnitelný odkaz na filmy Sergia Leoneho, nechvalně proslulou westernovku Tenkrát na Západě (1968) a gangsterku Tenkrát v Americe (1984).To, že je Quentin fanouškem Leoneovy tvorby, není žádnou novinkou. Však jeho předchozí tři filmy - Osm hrozných (2015), Nespoutaný Django (2012) a Hanebný pancharti (2009) - jsou obdobou žánru špagetového westernu, který Tarantino zbožňuje. Jaký bude příběh připravované novinky už nějakou dobu víme.
Tenkrát v Hollywoodu se bude odehrávat v roce 1969, přičemž do hlavní role byl dosazen Leonardo DiCaprio, který si už pod Tarantinovo taktovkou zahrál nemilosrdného zmetka v Djangovi. Tentokrát ztvární roli Ricka Daltona, bývalé westernové hvězdy, která se snaží v Hollywoodu blýsknout. Sekundovat mu bude Cliff Booth, jeho dlouholetý kamarád a kaskadér. Toho bude už oficiálně hrát Brad Pitt. Rick má ovšem za sousedku herečku Sharon Tate, která se stane obětí krutého řádění sekty Charlese Mansona...
tarantinuv-novy-film-uz-ma-jmeno-a-potvrzenou-hvezdnou-dvojici-dicaprio-a-brad-pitt
Margot Robbie
Tarantino se tím vrací do současnějšího prostředí, podobně jako v Pulp Fiction (1994) nebo Jackie Brownová (1997), což bude po těch letech rozhodně osvěžující. Zda si v jeho filmu zahraje i Margot Robbie ale ještě stále není známo; ovšem kdyby se tak stalo, zastávala by roli zavražděné Sharon Tate. Tarantino by si ji údajně ve filmu moc přál, tak snad z toho něco kápne.
Těšíte se na pravděpodobně předposlední film slavného režiséra a scenáristy?