Městečko Pines: Twin Peaks podle M. Night Shymalana končí po dvou sériích

Městečko Pines: Twin Peaks podle M. Night Shymalana končí po dvou sériích
Městečko Pines
Obdivuhodné bylo především to, že na co jiné seriály potřebují x sezón, to zvládli v Městečku Pines na ploše pouhých deseti dílů. Na jedné straně byla škoda, že ona počáteční zmatenost a nejistota "co se to vlastně děje" vydržela pouhých pár dílů (a co si budeme povídat, v téhle části byla v pozitivním slova smyslu nejvíce vidět produkční ruka Shyamalana), naštěstí ale tvůrcům nechyběly nápady a až do finále uměli neustále překvapovat.
40 seriálů, které byly právě zrušeny
Seriály27. 8. 2017
40 seriálů, které byly právě zrušeny
To už bohužel neplatilo pro sérii druhou. Základní otázka ohledně smyslu městečka sice byla zodpovězena, struktura vyprávění se ale nezměnila - znovu sérii otevírala nic netušící postava, která poznává prostředí. A když už divák věděl, co se děje, už to velká zábava nebyla. Výborného Matta Dillona z první série navíc vystřídal nevýrazný Jason Patric a i když se scenáristé snažili, příliš zajímavých nápadů tentokrát z klobouku nevytáhli. Druhá série byla odvysílána v roce 2016 a slabší ohlasy dávaly tušit, že to s budoucností městečka nevypadá dobře. Televize si dala s odpovědí načas, nakonec ale nepřekvapila a potvrdila to, čeho se fanoušci dávno obávali - další série nebude. 
Pokud jste zatím neměli s Městečkem Pines tu čest, minimálně první sérii byste svůj čas věnovat měli. Zaručujeme, že se u ní nudit nebudete.
mestecko-pines-twin-peaks-podle-m-night-shymalana-konci-po-dvou-seriich
mestecko-pines-twin-peaks-podle-m-night-shymalana-konci-po-dvou-seriich-1