Bond 25: Studio bude volit mezi "tradiční verzí" a tím, co nabídne režisér Trainspottingu

Bond 25: Studio bude volit mezi "tradiční verzí" a tím, co nabídne režisér Trainspottingu
Daniel Craig jako James Bond | Columbia TriStar
Jakkoli nemáme na Kinoboxu s minulou bondovkou Spectre zásadní problém, faktem zůstává, že platí za zklamání. Do velké míry může za chladnější přijetí nepochybně to, jak MOC se povedl Skyfall. Spectre si každopádně u kritiků vysloužil nejhorší "bondovské" ohlasy od Quantum of Solice a jakkoli snímek nevydělal malé peníze (880 milionů celosvětově), za Skyfall (1.1 miliardy) výrazně zaostal. Často se navíc v recenzích mluvilo o únavě materiálu, takže dává smysl, že chtějí v MGM sérii něčím nakopnout.
Studio nakonec přistoupilo k nečekanému kroku. Sice již má pro novou bondovku k ruce scénář od dua Neal Purvis a Robert Wade, kteří jsou v sérii od Jeden svět nestačí, současně ale dává prostor Boyleovi. Ten před nějakou dobou dostal nápad na to, jakým způsobem by další bondovku pojal a studio jím zaujal natolik, že se mu rozhodlo dát šanci. Boyle se proto spojil se svým dvorním scenáristou Johnem Hodgem (Trainspotting, Pláž, T2 Trainspotting, Trans), aby napsal scénář. Hotový by měl být za několik měsíců a producenti poté rozhodnou, která verze jim vyhovuje více (a zda tedy Boyle film natočí).
Co myslíte, mělo by studio pokračovat v zajetých kolejích nebo je čas na změnu? Je otázkou, jestli má smysl v případě poslední bondovky s Craigem a zda by nebylo lepší si Boyela schovat až pro úplně nového Bonda.
Olga Kurylenko, Daniel Craig
Daniel Craig