Když lentilka obživne a z Mrazíka je rapující černoch. Poznáte slavné herce v reklamách?

Když lentilka obživne a z Mrazíka je rapující černoch. Poznáte slavné herce v reklamách?
Danny DeVito
Super Bowl 2018 probíhal v neděli 4. února a kromě žně nových filmových trailerů přinesl též celou řadu reklam (takzvaných commercials), v nichž se představila plejáda známých herců. Morgan Freeman, Danny DeVito, Rebel Wilson a další dostali tučné honoráře a vy si je můžete užít v polohách, které neznáte ani z jejich nejodvážnějších filmů. Jeden reprezentativní sestřih nejaktuálnějších commercials najdete například zde:
Na známé herecké tváře jistojistě narazíte i na blížící se PlayStation Noci reklamožroutů, která bude mít v České republice hned dva večery nabušené komerčními videi. V pražské Lucerně se "reklamožrouti" sejdou v pátek 2. března, v brněnské Flédě bude pětihodinová přehlídka na programu ve čtvrtek 8. března 2018.
Na programu budou reklamy chytré i hloupé. Nudné, lokální i exotické. Usedíte a ukoukáte téměř tři stovky krátkých videí z padesáti zemí světa? Je to výzva, před kterou se třese i nechvalně známý alzácký mimozemšťan.
Pro všechny příznivce této tradiční přehlídky jsme si přichystali drobný kvíz-novou redakční hru, která prověří vaše znalosti.
Poznáte slavné herce v reklamách?
Jako motivaci, abyste se do hry pustili, přinášíme ve spolupráci s organizátory Noci reklamožroutů soutěž o 2x2 vstupenky na pražskou a brněnskou část programu.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na jednu z výher dosáhnout? Zúčastněte se naší nové redakční hry a získejte na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 4 výherce. Bodování soutěže uzavřeme v pátek 23. února v 17:00.