Vymění Michael Bay Transformery za "nejdrsnějšího komiksovýho týpka galaxie"?

Vymění Michael Bay Transformery za "nejdrsnějšího komiksovýho týpka galaxie"?
Lobo a Superman | 2011 - Lionsgate, Inc.
Studio Warner Bros. si vyšlápne na Marvel – plánuje 9 filmů podle DC Comics!
Filmy1. 5. 2014
Studio Warner Bros. si vyšlápne na Marvel – plánuje 9 filmů podle DC Comics!
O kom je řeč? O legendárním drsňákovi Lobovi, který si získal fanoušky po celém světě hláškami typu "krční páteř rupne, když se na ní dupne“. Lobo platí v komiksovém DC světě za anti-hrdinu mimozemského původu, který vyvraždil celou svou rodnou planety, živí se jako lovec lidí, věčně je s ním jeho pes Dawg (o kterém ale vždy Lobo tvrdí, že mu nepatří) a pro drsnou hlášku nebo akci nejde daleko. V DC nemají moc podobných komiksů, které by byly tak surové a násilné, takže bude zajímavé sledovat, jak se studio k filmové adaptaci postaví. Ještě pár let zpátky bychom nevěřily v komiksové eRko, ale Deadpool změnil pravidla hry, tak snad se to zde projeví (zkusit tuhle adaptaci točit jako mládeži přístupnou by upřímně byla hrozná blbost).
Bay se již se zástupci DC sešel, aby spolu o režii jednali a zároveň slavný režisér dodal své poznámky ke scénáři. Ten momentálně upravuje Jason Fuchs, který je zodpovědný za nejlépe hodnocený DC film Wonder Woman.
Je otázkou, kdo si hlavní roli zahraje. Na postavu by se nejvíce hodili Jason Momoa a Dwayne Johnson, ale ti již své místo v DC vesmíru mají (ten první jako Aquaman, ten druhý jako Black Adam). Nějaké další tipy?
K Lobovi se v našich končinách váže poměrně unikátní nostalgie. Právě on totiž zdobil obálky úplně prvního čísla magazínu Crew a pomohl tomu, že se v roce 1997 povedlo rozjet vydávání komiksů v České republice. 
Jason Momoa
Dwayne Johnson