Westworld: Nový plakát na druhou sérii je to nejlepší za hodně dlouhou dobu

Westworld: Nový plakát na druhou sérii je to nejlepší za hodně dlouhou dobu
Westworld | HBO
Nově stanice uvolnila plakát k druhé sérii a téměř se z něj až tají dech.
westworld-novy-plakat-na-druhou-serii-je-to-nejlepsi-za-hodne-dlouhou-dobu
Plakát k druhé sérii | HBO
Uznejte sami, to je marketingová velká parádička, která by si zasloužila své místo na televizní stěně každého správného fandy seriálu. Pokud se mezi takové počítáte, bezpochyby vás zajímá, jaké parky nás vlastně tentokrát čekají. Během finále první série seriálu jsme zjistili, že by měl existovat minimálně ještě jeden. Znalce filmové předlohy to nepřekvapilo - v původním filmu z roku 1973 byl vyjma Divokého západu i středověk a Řím. V tom seriálovém bylo otázkou, kdy (a jestli) s něčím takovým autoři také přijdou.
Než se pustíme dál, připomeneme, jaký další park nám první série potvrdila:
westworld-kolik-dalsich-zabavnich-parku-v-serialu-existuje-mame-odpoved
Westworld | HBO
Z finále tedy víme, že existuje minimálně sekce se samuraji. Je velmi pravděpodobné, že se ho v druhé sérii (i když třeba jen v minimální míře) dočkáme, když už to tvůrci takzvaně "nakousli". Zůstane ale jen u něj? 
Za 40 000 dolarů byste mohli ve Westworldu dělat i to, co se teď bojíte vyslovit
Seriály31. 10. 2016
Za 40 000 dolarů byste mohli ve Westworldu dělat i to, co se teď bojíte vyslovit
Televize přirozeně mlží, protože si nechce vystřílet dopředu všechny náboje. Upřímně se ani v rámci reklamy moc snažit nemusí. První sezóna Westworldu vyvolala takové nadšení, že má druhá diváky zajištěny, i kdyby ukázala v traileru jen logo seriálu a stanice. Na druhou stranu v marketingovém oddělení správně chápou, že nějaké to dráždilo je přeci jen třeba. Do světa tak byly vyslány oficiální stránky, které prozrazují, že zábavních parků existuje hned šest!
Pokud čekáte konkrétní výpis, tak jednoduché to samozřejmě není. Aktivní je odkaz pouze na Divoký západ. Druhý park má rozbité zobrazování (pravděpodobně ale půjde o zmíněné samuraje), další čtyři pak disponují nápisem "uzavřeno veřejnosti". Pokud ale budeme vycházet z předlohy, dva parky by měly být zabrány Římem a středověkem. Co dál? Prehistorický svět? Futuristický, jemuž se věnovalo pokračování filmového Westworldu?
Nějakých odpovědí se snad dočkáme 22. dubna, kdy druhá série odstartuje na HBO. Podělte se s námi v diskuzi, jaký nový park byste nejraději viděli.
Jeffrey Wright, Anthony Hopkins
Ed Harris