Oscarová Královna Helen Mirren si to rozdá s démony v hororu Winchester

Oscarová Královna Helen Mirren si to rozdá s démony v hororu Winchester
Winchester: Sídlo démonů / Helen Mirren | BontonFilm
Sarah Lockwood Pardee (Helen Mirren) si vzala vynálezce opakovací pušky Winchester, přijala jeho jméno a coby vdova se pak stala padesátiprocentní akcionářkou společnosti a dědičkou obrovského množství peněz. Její majetek v hodnotě 20 milionů dolarů by v dnešním světě odpovídal téměř půl miliardě dolarů.
Helen Mirren
Winchester: Sídlo démonů
Vdova po Winchesterovi a její legendami opředený život inspirovala tvůrce filmu Winchester: Sídlo démonů (2017) pro vznik mysteriózního hororu. Děj je zasazen na odlehlé místo asi 80 kilometrů od San Francisca, kde stojí nejstrašidelnější dům na světě. Nechala ho postavit vdova po Winchesterovi a dělníci ho stavěli nepřetržitě rychlým tempem dvacet čtyři hodin denně, sedm dní v týdnu několik desetiletí. Dům se tyčí do výšky sedmi poschodí a nachází se v něm stovky pokojů.
Pro člověka neznalého vypadá jako monstrózní pomník věnovaný šílenství duševně choré ženy. Sarah ho ale nestaví ani sama pro sebe, pro svou neteř (Sarah Snook), ani pro ztrápeného doktora Erika Price (Jason Clarke), které do domu zavolala. Buduje vězení, útočiště pro stovky pomstychtivých duchů, z nichž ti nejděsivější si ještě chtějí s rodinou Winchesterů vyrovnat účty…

Winchester: Sídlo démonů: Trailer

Winchester: Sídlo démonů
Za vznikem snímku stojí tvůrci nejnovějšího přírůstku do série Saw, hororu Jigsaw (2017), Michael a Peter Spierigovi. Hororový žánr a děsivé zvraty doplní temně romantická nálada ve viktoriánském stylu. Snímek Winchester: Sídlo démonů se do českých kin prvně podívá 1. března 2018.