Ant-Man a Wasp: Nejmenší z největších supehrdinů Marvelu v novém traileru!

Ant-Man a Wasp: Nejmenší z největších supehrdinů Marvelu v novém traileru!
Ant-Man a Wasp | Marvel Studios
Již pátého července se k němu přidá i mini-parťačka v podání Evangeliny Lilly Marvel uveřejnil novou upoutávku k očekávanému pokračování. Znovu se bude hojně zmenšovat i zvětšovat a samozřejmě hodně hláškovat.

Ant-Man a Wasp: Trailer

Oficiální popis děje: Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti.
Kromě sympaťáka Paula Rudda se vrací Michael Douglas i Evangeline Lilly, tentokrát v podobě hrdinky Wasp. Mezi nově příchozí připadá Laurence Fishburne, zřejmě jako hrdina Goliath, Michelle Pfeiffer jako původní Wasp a Walton Goggins a Hannah Jonh-Kamen jako úhlavní antagonisté.
I tentokrát režíruje Peyton Reed, který má kromě Ant-Mana na kontě například komedii Yes Man (2008). Na scénáři se podílelo hned osm lidí, mezi něž patří například komiksový guru Stan Lee, ale též samotný představitel Ant-Mana Paul Rudd. Uvidíme, jestli Ant-Man a Wasp naváže na úspěch prvního filmu. Ten nejenže utržil celosvětově 519 milionů dolarů, ale měl též solidní ohlasy od recenzentů. Dvojka má tedy na co navazovat.
Evangeline Lilly, Paul Rudd
Evangeline Lilly