Captain Marvel konečně v kostýmu. A představí nám úplně jiného Nicka Furyho!

Captain Marvel konečně v kostýmu. A představí nám úplně jiného Nicka Furyho!
Captain Marvel
Natáčení Captain Marvel právě probíhá v Atlantě a díky všudypřítomným hladovým fotoaparátům je nyní k dispozici i úplně první fotka přímo z placu, na které si můžeme v celé kráse prohlédnout Brie Larson v jejím kostýmu.
captain-marvel-v-kostymu-a-predstavi-nam-i-jineho-nicka-furyho
Brie Larson jako Captain Marvel
Všechny fanoušky komiksu jistě překvapí jeho barva. Captain Marvel má v komiksové předloze jasně červený kostým v kombinaci s modrou a zlatou.
Zelená barva je spojená s původním hrdinou Captain Marvel – Mar-Vellem, kterého ve filmu ztvární Jude Law. Stránky médií tak opět plní dohady o povaze kostýmu, zda je to finální podoba nebo jen jeho raná podoba, kterou bude mít Carol Danversová krátce poté, co získá své superschopnosti. 
Druhá novinka se týká diskutované postavy Nicka Furyho. Fury by se v Avengers: Infinity War objevit neměl, v Captain Marvel však ano. Konečně to máme potvrzené a co víc, Marvel si pro něj připravil nějaké změny!
Podle dostupných informací se nesetkáme s Furym, jakého jsme dosud znali. Děj snímku, v němž se poprvé v kostýmu hrdinky představí Brie Larson, nás zavede do 90. let minulého století, tedy dlouho předtím, než se v roce 2008 Fury setkal s Tonym Starkem. Je tedy jisté, že uvidíme jeho mladší já.
„Potkám se s Captain Marvel v mnohem původnějším příběhu,“ uvedl Jackson. „Uvidíte Nicka Furyho s jinou tváří, s tváří někoho, kdo má dvě oči. Bude to před osudným zraněním, zatím žádná páska přes oko.“
V komiksu přišel Nick Fury o oko několika různými způsoby. V roce 1963, když se poprvé tato postava objevila, bojoval po boku kapitána Ameriky a Buckyho Barnese v II. Světové válce a o oko ho připravil granát. V Ultimate Marvel přišel pro změnu o oko ve válce v Zálivu. Co si pro nás filmaři nakonec připravili, to se dozvíme až v roce 2019, kdy se Captain Marvel podívá do kin. V roce 2014 v Captain America: Návrat prvního Avengera každopádně Fury řekl, že přišel o oko tehdy, když naposledy někomu věřil.
Vedle Brie Larson a Juda Law se v dalších rolích představí Ben Mendelsohn a DeWanda Wise. Režírují Anna Boden a Ryan Fleck (Hazardní hráči).
captain-marvel-konecne-v-kostymu-a-predstavi-nam-uplne-jineho-nicka-furyho
Captain America: Návrat prvního Avengera