Napálili nás. Nový Krokodýl Dundee nebude, jde o reklamu na podporu turismu

Napálili nás. Nový Krokodýl Dundee nebude, jde o reklamu na podporu turismu
Krokodýl Dundee 2
Od začátku to trochu zavánělo, protože jsme o filmu předtím vůbec neslyšeli a najednou měl za pár měsíců doputovat do kin (a Danny McBride jako Dundeeho syn působil v klipu možná až moc šíleně). Nebylo by to nicméně poprvé, co si partička komiků spíchla potají nějakou ptákovinu a vzhledem k tomu, že jsou restarty velkých značek v módě, návrat Dundeeho nebyl nereálný (a jak ukázala ohromná odezva na internetu, diváci by o něj stáli).

První spot:

Tourism Australia: Dundee - The Son of a Legend Returns Home
Větší pochybnost vyvolala druhá upoutávka, v níž se objevil Chris Hermsworth. Podezřelé to bylo hlavně proto, že film měl režírovat jistý Steve Rogers, což je občanské jméno Captaina Americy. A jak víte, Chris je Thor.

Druhý spot:

Tourism Australia: Dundee - The Son of a Legend Returns Home
Nakonec se stalo to, co někteří prorokovali. Žádný Krokodýl Dundee 4 nevzniká. Jde o promo spoty, podle The Brisbane Times vznikly na podporu turismu v Austrálii a budou se příští měsíc vysílat během NFL Super Bowlu.
Pokud vás tedy vidina návratu legendárního Krokodýla Dundeeho nadchla, je nám líto, nic z toho nebude. Minimálně ne v tuhle chvíli. Osobně bych se ale vsadil, že filmová studia nenechají tu velkou odezvu, jakých se spoty dočkaly, bez povšimnutí a bezpochyby nějaký producent brzy dojde k myšlence, že by možná přeci jen nebylo na škodu nového Dundeeho natočit. Uvidíme.
Ostatně, když zabrousíme do historie samotné série, podobným způsobem se kdysi prosadil ve Státech první film. Paul Hogan tušil, že to bude chtít před premiérou pořádné promo a než přišel Krokodýl Dundee do kin, promítala se v USA série reklamních klipů, v nichž Hogan představoval krásy Austrálie.
napalili-nas-novy-krokodyl-dundee-nebude-jde-o-reklamu-na-podporu-turismu
Paul Hogan, Linda Kozlowski