Změří členové Sebevražedného oddílu síly s Dwaynem Johnsonem?

Změří členové Sebevražedného oddílu síly s Dwaynem Johnsonem?
Dwayne Johnson | Warner Bros.
Sebevražedný oddíl: Nabízí prodloužená verze více Jokera a drsných záběrů?
Téma17. 8. 2019
Sebevražedný oddíl: Nabízí prodloužená verze více Jokera a drsných záběrů?
Přestože se DC zatím moc ve filmové divizi nedaří, pořád samozřejmě může dohnat konkurenční Marvel. Jen to chce nějaká ta esa v rukávu. Jedním z nich by mohl být hvězdný Dwayne Johnson, který již léta patří mezi nejlépe placené herce Hollywoodu. Právě on by se měl podle nepotvrzených zpráv ujmout role hlavního záporáka jménem Black Adam. Toho vláda označí za zbraň hromadného ničení a členové Sebevražedného oddílu dostanou za úkol, aby ho vypátrali a zajistili, aby nemohl napáchat škody.
Po síti koluje také zpráva, že by se v pokračování mohla vrátit postava El Diabla Jaye Hernandeze. V jiném žánru bychom pochybovali, ale jsme ve světě komiksu a jestli někde mohou oživovat dle libosti, je to rozhodně tedy. Tomuhle návratu bychom se navíc nebránili, protože postava El Diabla byla jedna z mála, která nešustila papírem, ale dostala i nějaké ten třetí rozměr.
Co na podobné castingové vyhlídky říkáte? Brali byste Johnsona jako hlavního protivníka pro Deadshota a Harley Quinn? A je El Diablo tou postavou, která si zaslouží dostat v sérii druhou šanci? Diskuze je vaše!
Joel Kinnaman, Viola Davis
Margot Robbie