Herci, kteří se se svými miliony už narodili

Herci, kteří se se svými miliony už narodili
Jake Gyllenhaal / Spider-Man: Daleko od domova | če
Zde je seznam herců, kteří své jmění měli již před kariérou díky dobře situovaným rodičům:
Jason Schwartzman v Hollywoodu vyrostl. Jeho matka Talia Rose Coppola hrála Adrian v Rockym a Connie Corleoneovou v Kmotrovi, navíc - jak jméno jeho matky napovídá - jeho strýcem není nikdo jiný než Francis Ford Coppola, jeho bratrancem je Nicolas Cage a sestřenicí Sofia Coppola.
tito-herci-se-uz-se-svymi-miliony-narodili-aneb-hollywoodska-elita-1
Jason Schwartzman
Nick Kroll je synem Julese B. Krolla, zakladatele miliardové společnosti Kroll, Inc., která pomáhala kuvaitské vládě najít tajné jmění Sadáma Husseina. V jednom z rozhovorů nicméně Kroll uvedl, že v přemrštěném blahobytu nežil a když ho otec přijel vyzvednout do školy limuzínou, byl to jeho nejtrapnější den v životě.
tito-herci-se-uz-se-svymi-miliony-narodili-aneb-hollywoodska-elita-3
Nick Krol
Armie Hammer je vnukem ropného magnáta Armanda Hammera. Své dětství tak mohl klidně trávit na Kajmanských ostrovech. Sám ale přiznává, že to díky penězům rozhodně neměl snadné. „Měl jsem příležitosti, které mnoho lidí nemá, ale mnoha lidem asi rodiče nevtloukají stále do hlavy, že musíte reprezentovat rodinu,“ uvedl v rozhovoru pro časopis Mr. Porter. „Nebylo snadné tohle skousnout, každý máme své problémy, které musíme řešit.“
Armie Hammer
Armie Hammer
Jake a Maggie Gyllenhaalovi si také nemohou na původ stěžovat. Jejich otcem je režisér Stephen Gyllenhaal a jejich matkou scénáristka Naomi Foner. Maggie filmový průmysl málem opustila a odešla z Los Angeles studovat na univerzitu, ale nakonec se přeci jen vrátila a svou cestu na filmová plátna si našla. Ona i Jack přiznávají, že se měli dobře, ale že nebyli odtrženi od reality a nikdy neměli na očích nasazené růžové brýle.
tito-herci-se-uz-se-svymi-miliony-narodili-aneb-hollywoodska-elita-6
Jake Gyllenhaal, Maggie Gyllenhaal
Kate a Rooney Maraovy pocházejí z úspěšné fotbalové rodiny. Jejich pradědeček Tim Mara založil v roce 1925 tým New York Giants a jejich druhý pradědeček Art Rooney založil v roce 1933 Pittsburgh Steelers.
tito-herci-se-uz-se-svymi-miliony-narodili-aneb-hollywoodska-elita-5
Rooney Mara, Kate Mara
Paul Giamatti to také neměl nejhorší. Jeho otec A. Bartlett Giamatti přednášel na univerzitě a později se stal i jejím rektorem. Po univerzitní kariéře se vrhl na kariéru v basebalovém sportu. Stal se prezidentem nejvyšší baseballové ligy v USA a poté i komisařem MLB. Jen pro zajímavost doplníme, že v současnosti připadá tomuto postu plat přes 22 milionů dolarů ročně.
Paul Giamatti
Paul Giamatti
Balthazar Getty se narodil do jedné z nejbohatších rodin světa. Jeho pradědeček J. Paul Getty je zakladatelem společnosti Getty Oil a jeho jmění před jeho smrtí činilo přes 2 miliardy dolarů. Zajímavostí je, že právě o jeho předkovi právě běží v kinech snímek Všechny prachy světa. Balthazarovo dědictví tak v současné době činí asi 200 milionů dolarů.
tito-herci-se-uz-se-svymi-miliony-narodili-aneb-hollywoodska-elita-4
Balthazar Getty
Ansel Elgort nepatří mezi vyložené boháče, ale ani jeho rodina se neměla špatně. Otec Arthur Elgort je módním fotografem pracujícím pro slavné magazíny jako např. Vogue a jeho matka Grethe Barrett Holby je úspěšnou režisérkou oper.
Ansel Elgort
Baby Driver
Lena Dunham je dcerou velmi slavných umělců. Její otec Carroll Dunham je malíř jehož díla visí v řadě amerických muzeí moderního umění a její matka Laurie Simmons je fotografka, jejíž práce využívají časopisy New York, W nebo Glamour.
Girls
Lena Dunham | Warner Bros.
Allison Williams stejně jako její kolegyně z Girls Lena Dunham neměla problémy s penězi a možná se mohla těšit i nějaké té protekci. Allisonin otec je totiž Brian Williams, po mnoho let hlavní tvář večerních zpráv na NBC.
Allison Williams
Allison Williams
Edward Norton je vnukem Jamese Rouse, úspěšného developera a architekta, jehož firma stavěla vše od nových měst až po supermarkety. Mezi jeho práce patří např. tržiště Faneuil Hall v Bostonu nebo Harborplace v Baltimoreu. Podle Nortona naštěstí vždy jeho rodiče a i prarodiče fandili umění a divadlu, takže ho nikdo do rodinné firmy nenutil.
Edward Norton
Edward Norton | Film Europe
Michelle Williams je dcerou Larryho R. Williamse, amerického spisovatele a finančníka, který dokonce dvakrát kandidoval do Senátu. Přesná výše jeho jmění není oficiálně známa, možná i díky tomu, že žije na Amerických Panenských ostrovech, ale půjde o velké sumy, neboť byl jednou stíhán pro neplacení daní v letech 1990 – 2001 s tím, že dluží přes 1.5 milionů dolarů na daních - což vychází zhruba na daně ve výši 136 000 dolarů ročně. Malý plat tedy asi mít nebude.
Michelle Williams
Všechny prachy světa | Vertical Entertainment
Otcem Sigourney Weaver je americký novinář Sylvester Laflin "Pat" Weaver Jr. který mnoho let pracoval pro stanici NBC a poslední tři roky i na postu jejího prezidenta. Matka Elizabeth Inglis byla anglickou herečkou.
Sigourney Weaver
Sigourney Weaver
Olivia Wilde je umělecké jméno, občanským jménem se tato kráska jmenuje Olivia Cockburn a je dcerou Andrewa a Leslie Cockburnových, slavných amerických novinářů, jejichž článek pojednávající o černém obchodu s jadernými zbraněmi na území států bývalého Sovětského svazu se stal předlohou pro první hraný snímek studia DreamWorks s názvem Peacemaker.
Olivia Wilde
Olivia Wilde
Cara Delevingne vyrůstala s oběma sestrami v přepychu na předměstí Londýna, kde se průměrná cena za dům pohybuje kolem 3 milionů dolarů. Otec Charles Delevingne je úspěšným developerem a matka Pandora je dcerou sira Jocelyna Stevense (vydavatelského magnáta) a Jane Sheffield (dvorní dámy princezny Margaret). Cara přiznává, že měla problémy s chováním a psychické problémy, díky kterým ji vyhodili z několika internátních škol. Na jedné z nich si ji ale našla modelingová agentura a její kariéra modelky začala.
Cara Delevingne
Cara Delevingne
Kristen Stewart vyrůstala spolu se svými sourozenci v Los Angeles. Její otec je televizní producent John Stewart a matka Jules Stewart je scénáristkou a režisérkou. Děti vyrůstaly v sídle vytvořeném na téma Alenky v říši divů, který pro ně jejich rodiče nechali postavit Podle Kristen to ale byla nuda.
Kristen Stewart
Kristen Stewart