Fanoušci Vetřelce se konečně mají zas na co těšit - připravuje se Alien: Blackout

Fanoušci Vetřelce se konečně mají zas na co těšit - připravuje se Alien: Blackout
Alien: Isolation | 20th Century Fox
Téma: Pokračování filmových hitů, které vznikly exkluzivně pro herní svět
Téma13. 1. 2019
Téma: Pokračování filmových hitů, které vznikly exkluzivně pro herní svět
Postupem let jsme se dočkali různých her z vetřelčího universa. Některé slavily úspěch a dělaly fenoménu čest (Alien vs. Predator), na jiné bychom nejraději zapomněli (Aliens: Colonial Marines). Posledním příspěvkem je tři roky stará atmosférická hra Alien: Isolation s dcerou Ripleyové, která je dějově zasazena mezi první a druhý díl filmové série. Fanoušci doufali v pokračování, ale prodeje, navzdory velmi dobrým ohlasům, nebyly dost vysoké. Takže nás čeká úplně nová hra s vesmírným zabijákem.
Společnost 20th Century Fox včera uvedla, že v vývoj se postará studio Cold Iron Studios, hra ponese název Alien: Blackout a vznikne pro PC i konzole.
V Cold Iron Studios za sebou sice zatím nemají žádný velký projekt, dobrou zprávou ale je, že součástí týmu jsou lidé zodpovědní za řadu kvalitních kousků (například Borderlands nebo BioShock Infinite). Více o hře Foxové zatím neprozradili, takže si na detaily musíme počkat. Cestiček se nabízí několik a v poslední době je hodně populární žánr battle royal (ale zrovna na tuhle kartu bych osobně nesázel). Doufejme, že si nové studio s Vetřelcem sedne a nepřinese jen tupou střílečku bez atmosféry. Laťka je výborným Isolation nastavena vysoko a o druhé Colonial Marines vážně nikdo nestojí.
Alien: Isolation
20th-century-fox-pripravuje-novou-akcni-hru-s-vetrelecem