Tarantinovka o brutální vraždě manželky Romana Polanského nabírá hvězdné obsazení

Tarantinovka o brutální vraždě manželky Romana Polanského nabírá hvězdné obsazení
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino má momentálně před sebou dva projekty. Hojně propíraný nový Star Trek, který by měl být pod vedením svérázného tvůrce eRkový a pravděpodobně půjde o restart značky. Tohle sice žádný zdroj neuvedl, ale vzhledem k tomu, že si chce evidentně ve filmu "jet Tarantino svoje", neumíme si dost dobře představit, jak by to zapadlo do současné série.
Ještě jedno cože: Tarantinův Star Trek bude mládeži nepřístupný!
Filmy8. 12. 2017
Ještě jedno cože: Tarantinův Star Trek bude mládeži nepřístupný!
Ještě před Star Trekem nás čeká film o Charlesi Mansonovi. Příběh volně inspirující se skutečnými událostmi nás zavede do Los Angeles roku 1969. Televizní herec úspěšného seriálu a jeho parťák se snaží prorazit u filmu. Nevybrali si ale nejlepší čas pro cestu na výsluní. Jde totiž o dobu, kdy pomatení členové kultu nechvalně proslulého Charlese Mansona zavraždí těhotnou Sharon Tate (tehdejší manželku režiséra Romana Polanského) a její čtyři přátele.
Pokud jde o obsazení, oficiálně se k filmu zatím připojil jen Leonardo DiCaprio, který by si měl zahrát jednu z hlavních postav. Pokud jde o další role, bývají s filmem spojovány Jennifer Lawrence v zatím nespecifikované roli a Margot Robbie jako Tate. Mužskou část by vedle DiCapria měli doplnit Brad Pitt a Tom Cruise. Hodně slušná sestavička. Nejzajímavějším jménem na seznamu "možných" je každopádně Al Pacino. S ním Tarantino ještě nikdy nespolupracoval a vzhledem k tomu, co velký Al v poslední době točí, by se nepochybně jeho fanoušci vůbec nezlobili, kdyby si v tarantinovce zahrál.
Zatím nepojmenovaný snímek dorazí do amerických kin 9. srpna 2019.
tarantinovka-o-brutalni-vrazde-manzelky-romana-polanskiho-nabira-hvezdne-obsazeni
Quentin Tarantino