Blíží se konec Teorie velkého třesku?

Blíží se konec Teorie velkého třesku?
Teorie velkého třesku | CBS Television
A dost možná bude poslední. Představitel Leonarda Johnny Galecki během nedávného rozhovoru, kdy mluvil o jím produkované show Living Biblically, uvedl, že Teorie s největší pravděpodobností skončí dvanáctou sezónou. "Zatím jsme mezi sebou řešili konec jen mluvením o tom, jak budeme smutní, až ten den nastane. Myslím ale, že v tuhle chvíli všem vyhovuje to, že po 12 sezónách přijde vhodný čas na to jít domů a vidět se s našimi rodinami."
Chcete mít byt jako vaši oblíbení seriáloví hrdinové? Takhle ve skutečnosti vypadají!
Téma16. 6. 2018
Chcete mít byt jako vaši oblíbení seriáloví hrdinové? Takhle ve skutečnosti vypadají!
Galecki je momentálně dost vytížený, neboť vyjma hraní v Teorii velkého třesku a produkování Living Biblically bude též hostovat v nové sérii Roseanne. Zatím to vypadá na účast v jediné epizodě, ale když se Galeckimu podaří sladit program, nebránil by se zapojení do více dílů. 
Možná si říkáte, že Galecki jen čeří vodu, aby si vybojovat větší plat, ale nutně to nemusí být tenhle případ. Zrovna u sitcomů je poměrně obvyklé, že si herci v určitou chvíli řeknou dost a navzdory popularitě show skončí. Stalo se tak u Přátel, Show Jerryho Seinfelda nebo Frasiera. Ve všech těchto seriálech chtěla televize pokračovat, nabízela více peněz a herci to nevzali.
A proč vlastně herci končí v úspěšných seriálech? Jejich natáčení obvykle bere představitelům hlavních rolí veškerý volný čas, oni se pak nemohou věnovat jiným projektům a často díky tomu přijdou o zajímavé role. Takového Toma Sellecka to kdysi stálo Indiana Jones, neboť mu televize neumožnila, aby Dobyvatele ztracené archy současně natáčel se seriálem Magnum.
Teorie velkého třesku
Teorie velkého třesku