Hugh Jackman zvažuje návrat k Wolverinovi. Co změnilo jeho názor na komiksový důchod?

Hugh Jackman zvažuje návrat k Wolverinovi. Co změnilo jeho názor na komiksový důchod?
Hugh Jackman jako Wolverine
Konec Logana navíc nedal moc prostoru pro přímé pokračování. Ale o tom se ani nebavíme. Důvod k návratu leží jinde a souvisí s tím, že společnost Disney odkoupila konkurenční Fox, díky čemuž získala práva na X-Meny. 
Mel Gibson jako Wolverine? Málem na to v roce 1997 došlo
Téma3. 1. 2020
Mel Gibson jako Wolverine? Málem na to v roce 1997 došlo
Už asi tušíte, jakým směrem vítr vane. Jde o to, že nyní se Wolverine může stát členem Avengers. A něco takového Jackmana zajímá. Ostatně, tři roky zpátky prohlásil následující. „Rád bych viděl Wolverina mezi Avengers. Proč? V tom týmu je skvělá dysfunkce a já si myslím, že Wolverine by se do toho perfektně hodil. Není pochyb o tom, že by se utkal s Hulkem. Oba jsou přeplněni vztekem a souboj by byl velice zajímavý. Myslím si, že by to byla docela sranda. I když nevím, jestli by byla sranda tuto scénu natáčet.
Sám Jackman zatím odložení důchodu nekomentoval, prý ho ale naznačil Sebastianu Stanovi, který hraje v Avengers Winter Soldiera. Ti dva se sešli před nedávnem na jedné akci u jednoho stolu a protože to Stanovi nedali, zeptal se, zda Jackman Loganem opravdu s Wolverinem skončil. A na to prý Jackman odpověděl, že nad tím v poslední době hodně a stále přemýšlí.
Nepochybuji, že to Jackman s odchodem do komiksového důchodu myslel vážně. Spojení Wolverina s Avengers ještě dva měsíce zpátky vypadalo jako nesplnitelný sen. A najednou je to tady. V takové chvíli člověk zkrátka situaci přehodnotí. A co si budeme povídat, ta představa je rozhodně hodně lákavá.
Hugh Jackman, Dafne Keen
Sebastian Stan