Sólovka Black Widow konečně v přípravě. Kdo ji natočí?

Sólovka Black Widow konečně v přípravě. Kdo ji natočí?
Black Widow | Marvel Studios
Disney stahuje nové Ledové království pro nenávistné reakce z kin
Filmy5. 12. 2017
Disney stahuje nové Ledové království pro nenávistné reakce z kin
O její sólovku si fanoušci říkají léta. Nyní se konečně začalo něco dít. Studio napřed najalo Jac Schaeffer, aby napsala pro film scénář. Vítáme, že v Marvelu přiklepli projekt ženě. Trošku nás ale trápí, že je Schaeffer podepsaná pod nechvalně proslulým kraťasem Ledové království: Vánoce s Olafem, který loni vyvolal svou kvalitou u diváků tak otřesné reakce, že ho museli kinaři stáhnout z kin.
Ale ať Schaeffer jen nekřivdíme. Její připravovaný snímek The Shower byl na pravidelně zveřejňovaném seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů. A její angažování schválila sama Scarlett Johansson. Studio již nějakou dobu hledá i režiséra a ze 49 možných kandidátů nakonec vzešly tři režisérky (producenti logicky chtějí látku svěřit ženě), které se o projekt porvou: Cate Shortland (Berlínský syndrom), Margaret Betts (Novitiate) a Amma Asante (A United Kingdom).
Nebylo upřesněno, kdy by se Black Widow mohla podívat do kin. Pokud se ale podíváme na našlapaný line-up Marvelu, dříve jak v roce 2020 to nebude.
Johansson si zatím postavu zahrála v Iron Manovi 2, všech dílech Avengers a ve dvojce a trojce Captaina Americy. Ukáže se i v Avengers 4. Pokud poté dojde na zmíněnou sólovku, bude to její osmé účinkování v roli Black Widow.
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson